[]

bilgisayar toplama - hangi kasa hangi monitör

merhaba,

aşağıda linklerde gördüğünüz parçaları almam gerekiyor. bunları sığdırabileceğim mümkünse tower bir kasa almak istiyorum. bir de monitör alacağım ancak kararsızım, şu an kullandığım monitör Acer S243HL (static.bootic.com ). Bunu çok beğeniyorum ancak satışta bulamadım. Bunu kompanse edebilecek monitör önerilerinizi de bekliyore.

bir de 500gb ssd ve 64 gb ram alacağım, direkt marka model önerilerinizi hatta linkleri bekliyorum. :)

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

not: overall bütçe 7000 8000 civarı. belki bi tık daha üzerine çıkabilirim

 
64 gb ram ile ne kullanacaksın?

not: 11.000 TL'lik bilgisayar topladım anlarım bu işten.
  • harzem  (30.10.15 15:55:11 ~ 15:55:47) 
ssd: www.vatanbilgisayar.com

bu bütçeyle bana göre bu saatten sonra 4. nesil işlemci alma 6. nesil intel işlemci
işlemci high-end bir işlemci de değil zaten

Ram olarakta ddr4 ramlerde iki tane 4x8gb alabilirsiniz, o da 32gb yapıyor

kasa olarak full tower kasalarda önceliğiniz ne ise (soğutma performansı-sessizlik-boyut-görsellik) ona uygun gözünüze kestirdiğiniz bir kasa alın.
Güç kaynağını tercihen ayrı alın ve 80+ gold olsun

Eğer overclock yapmayacaksanız ve oyun amaçlı kullanacaksanız bu kadar pahalı parçalara da gerek yok. Çok daha ucuza yakın bir sistem toplayabilirsiniz.
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (30.10.15 16:24:40) 
aynı anda cinema 4d, premiere ve ae açık oluyor bilgisayarda en hafifinden kullanımda. tarayıcıdır vs filan hiç saymıyorum. o yüzden 64 gb ram gerekiyor. şu an kullandığım makineden de sökeceğim bi kısmını sanırım.

işlemci olarak önerizniz nedir? ve kasa için?
  • klassno  (31.10.15 01:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.