[]

İsg belgesini almaya değer mi?

Kursuna gideli 2 yıl oldu. Sınava gitme şansım olmamıştı. Geçen yıl hazırlanmadan girdim 55 falan almıştım. Şimdi bizimkiler tekrar zorlayıp duruyorlar belgeyi al diye.

Alanlar iş buluyor mu, belge iş görüyor mu bilmiyorum.

Bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

Bir de buna alternatif daha işe yarar sertifika, kurs öneriniz var mı?

 
bi belgeyle iş mi bulunurmuş?


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (30.10.15 12:44:01) 
bu alanda ilerlemeyi düşünen insan için gayet işlevsel bir belge. belge olmadan o alana adım atamıyorsun zaten artık.


  • devilred  (30.10.15 12:46:39) 
@eksi sozlukte eksiyen adam

peki ne gerekiyormuş?
  • Gucci  (30.10.15 12:46:43 ~ 12:47:20) 
sorumluluğu çok fazla olan bir meslek iş güvenliği uzmanlığı. hapis cezasına kadar. belgeyle iş bulabilirsin tabi ama dediğim gibi çok donanımlı olmadın mı zor da bir meslek. bizim de alma hakkımız var ama ben almıyorum. çünkü değmez. bir osgb'de çalışsan max.2000 verir.

bi firmaya girdiğini düşün hem mesleğini (mühendis olduğunu düşünüyorum) yaparsın hem de madem belgen var iş güvenliği uzmanımız da sen ol diye gazlarlar işi. yapamam da diyemezsin maaşasına pek pek bir zam vermezler. ama ölümlü bir iş kazasında sen güme gidersin.
  • kakao  (30.10.15 13:10:32) 
Cv'de güzel gözüksün diye bile alınır. Zaten kursuna gitmişsin almazsan kursa ödediğin para çöpe gidecek. Az biraz çalış da gir al. 2.ye kalırsan sınavdan kursun yanar ama çalışıp gir.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (30.10.15 13:45:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.