[]

Oy ve Ötesi gönüllülüğü ve oy kullanılacak okul sorunu

Pazar günkü seçimlerde Oy ve Ötesi'nden sandık gönüllüsü olacağım. Gönüllü olacağım okul Pendik'te, ben Ataşehir'de oturuyorum ve dolayısıyla orada oyumu kullanacağım. Bina sorumlumuz sabah oyunuzu kullanıp gelebilirsiniz diyor, Oy ve Ötesi'nin kendi eğitimlerinde de sabah 06:45 gibi okulda olmamız gerektiği, daha sonrasında oy kullanacağımız okula gidebileceğimiz anlatılıyor. Deneyimli arkadaşlara sorum şu: Benim bu durumumda hangisi daha uygun? Sabah 08:00'de Ataşehir'de oy kullanıp mı Pendik'e geçeyim, yoksa sabah direk Pendik'e gidip daha uygun bir zamanda mı oyumu kullanmak için gidip geri döneyim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)


 
ilk önce oy, ondan sonra ötesi.


  • sonbaharadam  (30.10.15 12:36:03) 
sabah oy verip gitmen daha mantıklı. ben de başka okulda oy vereceğim ama aralarındaki mesafe 10 dk olduğu için önce görevli olduğum okula gideceğim. oy verme işlemi başlamadan önce pusulaların sayımı, mühürlenmesi vb gibi işlemleri de takip etmek önemli. ama uzak mesafe olunca gün içinde 1-2 saat ortadan kaybolmamak için sabah vermek daha iyi.


  • make a wish  (30.10.15 12:54:55) 
sandıkta görevli olduğunuz için 6.45te orda olmanız gerekir aslında ilk kez görev alacağınız için çeşitli prosedürler falan anlatılır eğer bikaç kez yer değiştirmek yorucu olmayacaksa size, sabah önce pendiğe gidin konuşmalar tanışmalar yapılsın sonra sabah erken saatlerde gidip oyunuzu kullanıp dönün çünkü ülkemizde sanırım bizim aileden başkası sabahın köründe kalkıp oyunu kullanmaya gitmiyo, hem işinizi kalabalıkta bırakmamış olursunuz, hem gittiğiniz yer daha tenha olur yollar boş olur çabucak gider dönersiniz. fazla ertelememenizi söyleyebilirim çünkü oy ve ötesi iyi bi çalışma yapıyo ancak günün ortalarında öyle bi durum oluyo ki açlıktan ölecek oluyosunuz yemek konusu falan biraz aksıyo kalabalık yerdeyseniz oyunuzu kullanmak biraz sıkıntı oluyo, sandığı koruyayım derken sizin oyunuz da kaynamasın.


  • pamuk helvalar cebe  (30.10.15 13:08:42) 
06,45te okulda olacağım. @make a wishin dediklerini de takip etmek için. oy verme işlemi 8de başlıyor. o saate doğru oy kullanacağım okula gidip geri geleceğim hemen.


  • zenc  (30.10.15 13:23:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.