[]

kargo firması şikayet hatta burnundan getirmece

bi kargomu 2 günlük mesafeye 1 haftada götüremediler. götüremedikleri için alıcı almaktan vazgeçti. parasını peşin verip göndermiştim. böyle olunca paramı iade edin kargoyu da bana getirin dedim. 2 haftadır da bunu beceremediler. yani yaklaşık 3 haftadır kargo yok, hal böyle olunca satamadım başkasına da, paramı da iade etmiyorlar bi de üstüne üstlük kargo geri gelince tekrar para ödeyecekmişim. şimdi bunları kendi içlerindeki yerlere mail atarak falan halletmeye çalıştım ama olmadı, artık diğer yollara başvuruyorum. bunları kim adam eder tüketici heyeti mi? ortada mal yok, sadece hizmet var o yüzden nereye ne şekilde başvurmam lazım? şeytan diyor dava aç, ama onların başı çok benim başım az ağrısın istiyorum. teşekkürler.




 
sozlukte basligini ac, ciddiyim.


  • jedilance  (30.10.15 12:12:52) 
hangi firma olduğunu söylerseniz bi yol yordam söyleyeyim.
kargo şirketinde çalışma tecrübem var.

  • uuth  (30.10.15 12:14:51) 
@uuth

aras kargo
  • icim urperiyor  (30.10.15 12:16:18 ~ 12:16:27) 
@jedi

aklıma geldi ama ne kadar etkili olur ki? zaten bütün kargo firmaları leş. mecbur kullanıyoruz hepimiz. paramı da iade etmezler ki sözlükte başlık açsam.
  • icim urperiyor  (30.10.15 12:17:39) 
genel müdürlüğüne güzel bir mail döşeyin. sonra da tüm sosyal medya hesaplarına yazın. tweet atın aras kargoyu mentionlayın. ama kargoyu kaybettikleri nasıl iş yaptıkları böyle iş yapılmayacağı gibi saldırı şeklinde yapın bunu.


  • kakao  (30.10.15 12:23:55 ~ 12:24:37) 
kargo hareketlerine baktınız mı web sayfalarından? notlarda neler yazıyor?
eğer atmadıysanız durumu info@araskargo.com.tr adresine mail olarak aktarın, buraya atılan mailler genel müdürlere de düşüyor ve inanın üstlerine düşüyorlar konunun.

diğer yandan twitter ve facebook gibi sosyal platformlardaki resmi hesaplarına da iletebilirsiniz. bu gibi yerlerde durum çok daha ciddiye alınıyor.

ayrıca kargo geldiği zaman haklı bir gerekçeleri yoksa (alıcının adresinde bulunmaması, adresin yanlış olması, kabul edilmemesi vs) hiçbir şekilde ücret ödemesiniz.
  • uuth  (30.10.15 12:24:46) 
şikayetimvar.com . çok işe yarıyor en azından bir yetkili sizi arayıp durumu çözüme ulaştırıyor bende sürekli problem yaşıyorum aras ve ups ile. kesinlikle şikayetim var a yazmayınca kimse oralı olmuyor.


  • gulsum  (30.10.15 12:44:15) 
@uuth

çok güzel bir dille yazdım o mail adresine. cevap bile gelmedi. kargoyu 4s kuralıyla geri getirecekler zaten, ama benim derdim mağduriyetimi gidermek adına bir çaba göstergesi olarak paramı geri vermeleri veya en azından getirince para almamaları. zararımı karşılayabilecekleri yok zaten mümkün bile değil. ama 'geri getirince de kargo ücretini ödemeden alamazsınız ödemek zorundasınız' nedir?
  • icim urperiyor  (30.10.15 13:11:31) 
@kakao

maili atmıştım. sosyal medyada ben de aktif değilim twitter hesabım yok mesela.
  • icim urperiyor  (30.10.15 13:12:53) 
@gulsum

oraya da yazdım tüm şikayetlere yazılan standart cevap geldi. en kısa zamanda dönüş yapılacaktır vs.
  • icim urperiyor  (30.10.15 13:13:34) 
kişisel tecrübelerimle markalar twitter ve instagram hesaplarından yapılan şikayetlere çok çabuk dönüyorlar. mango ve n11 ile 2 tecrübe yaşadım. çok tutuşuyorlar. hatta mango'nun global twitter hesabına türkçe tweet attım onlar da türkçe döndüler. karşılıklı 3-4 tweette para iademi gerçekleştirdiler. giyilmiş ve fermuarı bozulan elbisemi.


  • kakao  (30.10.15 13:20:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.