[]

ispanya vizesi

yılbaşında 5-6 günlüğüne ispanya'ya gitmek istiyoruz eşimle. fakat ikimiz de daha önce yurtdışına çıkmadığımızdan vize tecribemiz yok.
ispanya vizesi kolay çıkar mı? turist vizesi için başvursak bile yine ince eleyip sık dokuyorlar mı? çıkmama gibi bir olasılık yüksek mi?



 
tapu falan gibi turkiye'de yasadiginizi ve ispanya'ya tasinma amacinda olmadiginizi gosteren tum belgeleri eksiksiz toplarsaniz sorun olmaz, kolayca cikar. cikmasi biraz zaman aliyor yalniz, hemen bir hafta sonraya alacaksaniz zor. bir ay onceden basvurun bence. ispanya vizesi kolaydir, sorun cikarmazlar.


  • kurbanlik koyun  (29.10.15 21:21:25) 
ben yüksek lisans öğrencisiyim. yani geri dönmek zorundayım, okulum var. bu yeterli olur mu sizce?


  • union of disjoint intervals  (29.10.15 21:23:34) 
öğrenci veya çalışansanız, üstüne de az biraz paranız varsa gerekli belgeleri eksiksiz toplayıp başvurduktan sonra vize alamama ihtimaliniz 0'a yakın. araba ya da gayrimenkul varsa üzerinize onlar da ekmeğinize yağ sürer..


  • nrmnm  (29.10.15 21:39:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.