[]

Bruksel'in kafasi karisik tren istasyonlari

Selam Brukseli-bilenler! Brukseldeki tren istasyonu bollugundan kafam karisti. Uc tren istasyonu var anladigim kadariyla, ben amsterdamdan trenle gelicem ama biletimde tren istasyonunun ismi yazmiyor. Sadece "zone bruxelles" yaziyor. Bu ne demek bilen var mi? Yani "north", "south" ve "central" var sanirim istasyon ismi olarak? :/ Ve bir sorum daha var, brugge'e gecmek istiyorum ve aktarmasiz en kolay hangi istasyondan gidebilirim?

Simdiden cok tesekkur ederim cevaplar icin :)


 
aynı hat üzerindeler ve aralarındaki mesafeler birkaç dakikadan fazla değil. herhangi birinden binebilirsiniz yani. önce nord sonra central ve midi'den geçiyordu brugge treni.


  • rebellion  (29.10.15 19:09:31 ~ 19:14:40) 
Kolay gelsin. Amsterdam'dan -muhtemelen Tallyn ile- ZONE-BRUXELLES - MIDI'ye geliyorsun. Oradan tek metro ile Central'a geçiş yapabiliyorsun -eğer oraya gitmek istiyorsan tabi.

Brugge'a geçmek için internetten direkt olarak bilet alabilirsin. Biletler gün içinde sınırsız sayıda git gel yapmalık şekilde geçerli. Yani aldığın bilet ile istediğin saatteki treni kullanabilirsin. Brugge trenleri Central'dan kalkıyor, genellikle 20-30 dakikada bir var sabahın erken saatlerinde.

BONUS BİLGİ: Brugge'a giderken trene binmeen önce Central'ın hemen bir alt paralelinde bulunan TONTON GARBY'den sandviç alıp yolda kahvaltı edebilirsin. Brüksel'de tüm kategoriler arasında en yüksek puanı olan mekan TripAdvisor'da. Önerim Sergey.
  • polifonik osuruk  (30.10.15 10:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.