[]

anneye telefon önerisi

değerli telefon kurtları; aynı duyuruyu dün gece geç saatte açtığım için çok fazla fikir sahibi olamadık. gec saatte de olsa önerilerde bulunan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

valide hatuna samsung akıllı telefon almayı düşünüyoruz. samsung tablet kullandığı için samsung telefona daha kolay adapte olabilir diye düşündüm. samsung galaxy a, j ve e serilerine baktık. özellikle e7 ve j7 modelleri arasında kaldık.

bu 3 seriden birisini kullanan arkadaşlardan önerilerini ve tavsiyelerini bekliyorum. telefon basit amaçlar için kullanılacak; mesaj, konuşma, facebook, instagram vs.

üst limitimiz 1200 lira.

 
anneye zenfone 6 (bizzat annem kullanıyor) 1200 liraya çıkarım diyorsan da zenfone 2.

samsunglarda bir ara a5'i baya beğenmiştim, e7 ile neredeyse aynı özelliklerde e7'nin bataryası daha büyük. Ama tasarım olarak incelik metal olması vb. olarak a5 hepsinin eline verir.
  • rodriguez2  (29.10.15 19:02:23) 
Xperia C5 Ultraya da bir göz at istersen.


  • fernandoenes  (29.10.15 19:08:38) 
windowslu nokyalar kolay


  • neynep  (29.10.15 19:09:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.