[]

başlangıç için drone

dji phantom var şu an ama çarpıp kırılacak, uzaklara uçacak diye korkuyorum. şöyle başlangıç için uygun, çarpınca kolay kırılmayacak neler var? bu işi bilenler bir el atsa süper olur.

danke.


 
yamuluyor olmayayim ama internette onlara ait kafes yok muydu? disina taktigin carparsa kafes yüzünden pervanelerin zarar görmedigi? ha yoksa da, yapabilir misin kendi basina? saglam yapman sart ama, bir de max ne kadar agirlik kaldiriyor aletin ona bak.


  • aynadakiyabanci  (29.10.15 11:52:40) 
pervane koruyucu stabiliteyi bozuyor.

ucuz sigma x5c vardı sanırım ama dji p3a ve p3p kullanım olarak daha rahat
  • Northern Mariner  (29.10.15 12:17:22) 
hocam p3a var da işte deneyim yok :) korkuyorum, en ufak rüzgarda bile kontrolü kaybediyorum.

bazı kafesli modeller var, ben şu an hudson bu hubson mu ne onun en alt modelinde karar kıldım. kırılsa da hani çok dert olmaz, yedek parçaları da mevcut.
  • passion rules the game  (29.10.15 13:28:38) 
sigma x5c

fiyatı ucuz kamerası da var. ben kullandım başlangıç için. dji ile başlamanı tavsiye etmem. her ne kadar kontrollü bir ürün olsa da yapacağın hatada paran çöpe gider. x5c ile dji'ın hareket kabiliyetlerinin çoğuna sahip olursun ve bolca pratik yaparsın. pili yavaş modda 10 11 dakka hızlı modda da 8 dk civarı gider bikaç ekstra bateri alırsan da kesintisiz çalışma imkanı bulursun.
  • KidLazer  (29.10.15 14:02:14) 
parrot bebop daha ucuz ama kolay kırılmama kısmı için piyasada uygun bir şey bulabileceğini sanmıyorum. sonuçta uçması için hafif malzeme kullanıyorlar, bu da metal olmayan malzemelere yöneltiyor. metal olanlar da daha güçlü modeller bunlar da epey pahalı.


  • Huan8  (29.10.15 14:44:44) 
bebop biraz prof. oluyor sanırım, bende dediğim gibi dji p3a var ama daha basit bir şey arıyordum kontrol falan öğrenmek için. sözün özü hubsan aldım :)


  • passion rules the game  (29.10.15 15:14:29) 
parrot tavsiye etmem. uçuş süresini okuyunca bende hayal kırıklığı yaşatmıştı. bir de dji daki gibi harketli kamera stabilizatörün yok. görüntüyü stabilize etmek için dijital yöntemleri kullanıyor. kısacası dji'daki gibi kamerayı hareket ettiremiyosun


  • KidLazer  (29.10.15 19:45:39) 
evet dji o açıdan iyi de milyarlık alet, sürekli bir düşecek korkusu yaşıyorum tam hakim olmadığım için :)

küçük hubsan aldım, onda pratik yaparım. yetişirse 10 kasım'a gidip Anıtkabir'de çekim yapmak istiyorum. bakalım.
  • passion rules the game  (29.10.15 20:00:44) 
anıtkabirde izinsiz çektirmezler yalnız haberin olsun:)


  • KidLazer  (30.10.15 02:11:33) 
Dostum tecrübesizden senden rica ediyorum insanların olduğu yerlerde çekim mekim yapma. En ufak rüzgarda kontrol kaybeden birinin 10 kasımda anıtkabirde çekim yapması intihar olur.

www.google.com.tr
  • roket adam  (30.10.15 09:15:10) 
hocam haklısın, hem izin almak gerekiyor, hem de düşer müşer sorumluluk alamam öyle büyük.


  • passion rules the game  (30.10.15 09:36:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.