[]

35 cc'lik rakı 5 TL

Abi bunu nasıl alıyorlar? İnanın bunu anlamıyorum.

www.hurriyet.com.tr

ÖLÜ SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Alınan bilgiye göre, Fatih ilçesinde son 3 gün içinde çok sayıda kişinin baygınlık, şiddetli karın ağrısı, kusma ve görme kaybı gibi belirtilerle hastanelere kaldırılması üzerine polis alarma geçti. Hastanelerin acil servislerine çok ağır durumda getirilen kişilerden 10'unun hayatını kaybettiği, onlarca kişinin ise yoğun bakım servislerinde tedavi gördüğü belirtildi. Yapılan soruşturmada, bazı kişilerin 35 cc’lik rakıları 5 liradan sattıkları tespit edildi.

 
ben aldım geçen yarım litresini 10 liraya. boğma rakı diyorlar. tadı da süper. :)

not: henüz ölmedim.
  • siradisi00  (29.10.15 00:34:17) 
ne yapsın vatandaş iki kadeh içmek istiyor. ne adam gibi ruhsatlı mekan var, ne evde içecek ucuzluk. bu hale düşürenler, içkiyi bu denli marjinalleştirip fiyatını şişirenler utansın.


  • rosencruz  (29.10.15 00:36:22) 
ölsünler amk.


  • Alt4y  (29.10.15 00:49:44) 
@siradisi00, abi çok tehlikeli :)


  • gkn  (29.10.15 00:50:34) 
biraz cehalet. gecmiste de oldu bu vakalar. kolonya ic daha iyi. 5 tl'ye onu yapip kar eden adam icine ne koyabilir?

en iyi yine ucuz sarap icmek.
  • bohr atom modeli  (29.10.15 01:00:13) 
ah bi bilsen alkol bagımlılığını. ben biliyorum, görüyorum da anlıyorum o yüzden. yazık.


  • eurhka  (29.10.15 02:00:44) 
Sahte olarak ya da kampanya sanıp aldıklarını sanmam. Kaçak bu falan demişlerdir. O yüzden ucuz denmiştir.

Sen alkol fiyatlarını bu kadar yükseltirsen tabii ki sahteciler kendilerine daha çok şans bulacaklar. Moonshine konusu gibi. Aynı şekilde bonzai gibi ürünler de.

Yalnız 5 lira da bambaşka kafa. Hayatta almazdım ben. Cidden kolonya iç daha iyi.
  • nawar  (29.10.15 09:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.