[]

the walking dead comics, rickle beraber olan hatun ?

diziciler icin saglam spoiler.!!!!!!!!!!!
diziciler icin saglam spoiler.!!!!!!!
diziciler icin saglam spoiler.!!!!!!!
diziciler okumayin...

en son 129. sayiyi okumustum. bir yildan fazla bir ara verdim.
bugun tekrar basladim kalan bolumleri de indirip.
comic booklarda rickin karisi da olmustu degil mi ? nasil olmustu ?
ve su anda rickin beraber oldugu hatun kimdi tam olarak ? unutmusum ya

 
SPOILER SPOILER



bunlar yanlis hatirlamiyorsam hapishaneden kacarken sirtindan vurulmus (Governor mi vurmustu bunu??), kucagindaki bebeginin ustune duserek olmustu. Rick gorunce Carl'in bakmasina izin vermeyip cocugu kolundan tutup kosarak uzaklasti digerleriyle birlikte diye hatirliyorum.

Birlikte olan kadini hatirlamiyorum ya, suratinda yanik izleri mi bisey izleri olan sarisin hatun da ismini unuttum ben de okumuyorum iki yildir.
  • mushtopus  (29.10.15 00:44:00) 
Ben de en son 100 civarı bir yerlerde kaldım, evet karısı vurulup ölüyor. Benim kaldığım yerde Andrea ile birlikteydi.

edit: @mushtopus yanık değil çil var yüzünde.
  • r_u_h  (29.10.15 01:17:29 ~ 01:18:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.