[]

ege üni. deki olay hakkında bilgisi olan var mı?

flüt çalan genci tutuklamışlar galiba. gençler toplaşmışlar sakin sakin müzik yapıyorlar sonra biri gelip gidin diyor. neden gidin diyor? bilen var m?
www.facebook.com



 
ne anması? videoda anma filan yok. konuşmaları anlayamadım ben çok karışık. boya filan da yok ortada?


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (27.10.15 23:11:18) 
üniversiteye gitmiş olan herhangi biri zaten ilk anda ne olup bittiğini anlar.
videoyu sivasta okuyan arkadaşıma gösterip sorsam 3. saniyede ne olduğunu söyler.
ankarada okuyana sorsam 3. saniye de söyler.
ben istanbulda okudum. baktığım gibi anladım.
  • güneyli çocuk  (27.10.15 23:30:28) 
@güneyli çocuk, sanıyorum farkında değilsin, buradaki herkes üniversiteye gitmiyor. kimi bitirdi kimi henüz başlamadı kimi uzaktan okudu/okuyor. mesela, soruyu soran biri olarak ben üniversite yaşamından uzaklaşalalı geçen süre sanıyorum senin yaşın kadar vardır :)

@acemi, alttaki postu göremedim, duyuruyu açmadan önce de bakmıştım sorulmuş olabilir mi diye, şimdi yine sorular katogorisini çağırıp 2 sayfa alta indim ama göremedim. .başlığını filan yazsaydın iyi olurdu :/

benim videoda gördüğüm 15 senedir mezun olamayan tipler değildi ve güvenlik görevlisi de halka şeklinde oturan o kadar insanın içinden flüt çalan genci yaka paça aldı götürdü. sos mu bu?
ege üniversitesine alışveriş için gidiyorum, duvarlarda pkk yazıları filan görmüyorum. bir kere bir toplaşmalarına denk geldim, yemekhane ile ilgili bişeydi. pkk diye bağırana da denk gelmedim.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (28.10.15 08:16:52 ~ 10:52:44) 
  • güneyli çocuk  (28.10.15 12:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.