Giriş
(4)

kan tahlili istanbul

bisorusoracaktım
merhaba,hepatit testleriye anti hiv testini ucuza nerede yapabiliriz? halk sağlığı lab.larında fiyatlar nedir bilen var mı? kızılay şaşırmış sanki, 4 tahlil için 200 lira istedi. herkese iyi geceler.
merhaba,
hepatit testleriye anti hiv testini ucuza nerede yapabiliriz? halk sağlığı lab.larında fiyatlar nedir bilen var mı? kızılay şaşırmış sanki, 4 tahlil için 200 lira istedi.
herkese iyi geceler.
0
bisorusoracaktım
(09.10.09)
hiv testi (eliza) bedava değil mi?
0
kobretti
(10.10.09)
bursa devlet hastanesinde ameliyat için genel tetkik yaptırmıştım, 4 tüp kan aldılar benden. işte rötgen çekilfdi filan hepsine toplam 47 lira verdim. fişin üstünde HIV testi için 7-9 lira arası bişi yazıyordu hatırladıım kadarı ile. hepatitte öle bişidi.

ha en kolay yolu gidin kızılaya kan verin 1 ünite onlar zaten her türlü testi yapıyorlar
normal olarak. isterseniz genel sonuc verebilirler sanırım. ve tüm bnlar bedava.
0
kojiro
(10.10.09)
kızılay'a kan falan vermeyin yahu. öyle bir şüpheniz varsa bile kan vermeyin, zaten donör formunda yazıyor, şühheniz varsa kan vermeyin diye, aids misiniz, hepatit misiniz diye, sadece test yaptırabilmek için mi kan veriyorsunuz diye. yalan yanlış doldurup sırf test için kan bağışlamayın. çok yanlış bir şey bu.
0
kibritsuyu
(10.10.09)
yanınıza bir partner alıp devlet sağlık kurumlarına gidip biz evleniyoruz diyin. hepsini bedavaya yapacaklardır.

vaktinde belge filan kontrol etmiyorlar diye duymuştum ama sadece duyum işte.
0
carnicero
(10.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.