[]

ankara'da laptopa ihtiyacı olan okul nasıl bulurum?

gidip bir muhite bağışlamak istiyorum desem kabul ederler mi okuldan?
laptop şu: www.teknosa.com

içini açtım ugprade edebilirim diye, edilmediğini görünce kapattım. kullanacağım da yok, bari bu işe meraklı öğrencilerin olduğu bir yere gitsin istiyorum.

tek korkum öğretmenin ya da müdürün gelip laptopa çökmesi, yani bunu demirbaş olarak nasıl zimmetlendirebilirim? bir de projektör hediye etsem yanında öğrencilerin dünyasının az da olsa değişmesine katkım olur diye düşünüyorum.

yol yordam gösterebilecek var mıdır? meb'i arasam yardımcı olurlar mı?

danke.

 
O iş için sanırım dilekçe falan yazılması gerekiyormuş, bunu bir okulu arayarak öğrenebilirsin. ama köy okulları bulursan daha iyi olur. nasıl bulabilirsin köy okulu? ankara köy okulları diye google'da arat bakalım, çıkan sonuçlardan hangisi seni cezbedecek.

tek bir öğrenciye bağışlaman adaletsiz olabilir, diğer öğrenciler kıskanabilir veya tek bir laptop'u hangi öğrenciler ne sırayla kullanabilecek, takibi zor olabilir.

aklını çelmek gibi olmak istemiyorum ama bence bir okula bağışlaman çok daha mantıklı, öğretmenler her türlü çalışmayı pc kullanarak yapmak zorunda malum. bizim yardım ettiğimiz okulda sadece tek 1 pc var ve öğretmenler hazırlık yapmak için sıraya giriyorlar. en az 2 pc daha bulmaya çalışıyoruz, dilersen eski duyurularıma bir bakıver, ilgini çekerse bana mesaj atabilirsin.
  • dessy  (27.10.15 11:35:19) 
hani ben de direk bir okula laptop + projeksiyon diye düşünüyorum. bir odaya kurarlar, orada işte ders materyali, film artık ne isterlerse o gösterilir topluca. tek öğrenciye bağışlarsam çok adaletsiz olur evet.

eski duyurulara bir bakayım, ama sanırım önceliğim hiç bir teknolojik donanımı olmayan, hani öğrencilere farklı bir dünya tanıtabilecek bir okul olsun istiyorum öğretmenlerin kullanımından çok.
  • passion rules the game  (27.10.15 11:38:10) 
Aslında bu okul için ben de dediğin şeyi düşünüyorum; pc + projeksiyon ama okulun daha zibilyon tane ihtiyacı varken projeksiyona da el atamıyorum :( yoksa aklımda hep böyle film günleri olsun gibi planlar vardı. tabii bunun için yönetmelik izin veriyor mu böyle etkinliklere bunları bilmek gerek.

bol şans diliyorum sana! :) umarım en doğru kaynağa ulaşabilirsin.
  • dessy  (27.10.15 11:41:32) 
teşekkür ederim, meb'e ulaşayım bir, belki yönlendirirler.


  • passion rules the game  (27.10.15 11:44:56) 
ilçe memi arayın en ihtiyacı olan okulu sorun.


  • optum kib bye  (27.10.15 12:46:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.