[]

Uluslararası rent a car şirketi

Üç hafta sonra danimarka ve İsveç gezisi planlıyorum türkiyeden kopenhaga uçakla gidip ordan stockholme arabayla geçip stockholmden de tekrar uçakla dönmeyi düşünüyorum. İşte şehirlerarası hatta uluslararası araç kiralama şirketleri var diye biliyorum kopenhagdan bir günlük araç kiralayıp ertesi gün stockholmde aynı şirketin başka şubesine teslim etmek istiyorum nasıl olur nasıl yapılır sürem çok kısıtlı yardımcı olursanız çok sevinirim




 
skyscanner com'a gir, orada araç kiralama seçeneğini kullanabilirsin. Çok uygun fiyat veriyorlar.


  • alcapon  (26.10.15 22:43:12) 
Oha 1500 lira diyor teşekkürler cevabımı aldım

Admin konu kilit lütfen
  • ko gotursun su seni  (26.10.15 22:47:46) 
pegasus'un rent a car arama motoru var o iyi sonuc verebiliyor (bazen sacma pahali sunmuyor degil)
onun disinda belli basli sixt,europcar gibi sitelerine girip tek tek bakabilirsin.
arabayla geri donersen daha uygun olacaktir.
ayrica øresund kopru gecis ucretini unutma. klavyedeki ø harfini ilk defa kullanmak nasip oldu bu arada :D
stockholm'den kobenhavn'a tren de 55 eur civariydi gecen sene mayista. 5-6 saat surmustu sanirim, malmo'de aktarma yapiyorsun fln.
  • jedilance  (26.10.15 23:08:34) 
kopenhag'da alıp stockholm'de bırakırsan tuzlu olur. arabayı aldığın yere bırakırsan daha ucuz.


  • cekilmis gayfe  (26.10.15 23:35:58) 
Yakin zamanda isvecde araba kiralamis olarak onerilerim:
- Kopenhag (CPH) havalimanindan Isvec, Oresun koprusu uzerinden tren ile 15 dakika suruyor. CPH--Malmo Central station arasi sadece 3 durak var.
- Arabayi Danimarkadan alip Isvecte birakmak pahali olacaktir. Ama fiyat sormekta yarar var. Ayrica kopru gecis ucretii de ekleyin.
- Isvec icinde, kiraladiginiz yerden farkli yere birakmak fiyati cok farkettiriyor. daha pahali (Not: araba kiralamada genel prensip bu.. havalimaninda alis-birakis ve baska noktaya teslim esas parayi kazandiklari yer!)
- Malmo (isvec) de istasyonun cok yakininda (3 dk yurume mesafesi) belli baski Rent-a-car sirketlerinin ofisleri var. Trendan indikten sonra hemen ulasabilirsiniz.
- Malmo-Stockholm arasi 7-8 saat surebilir. Ama manzaranin tadini cikartmak ve aradaki sehirleri (kasabalari) ziyaet etmek isterseniz 1-2 gune yapabilirsiniz seyahati.
- Isvecte (ozellikle guneyinde) karayolu seyahatinde "moose" tehlikesi (bir cesit geyik) var. Yolda cok dikkatli olmak gerekli belirle yerlerde. Hayvanlar yolun bir tarafinda digerine gecmeye calisiyor tehlikeli bir sekilde.
- ben, isvecte yasayan bir arkadasimin tavsiyesi ile su siteyi kullandim. www.holidayautos.com
Cok cazip fiyat veriyor. ama odeme sayfasida "isvece kayitli kredi karti" soruyor. Yoksa baska bir sayfaya yonlendirip fiyatlari biraz yukseltiyor.
  • parcxerox  (27.10.15 13:14:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.