[]

Beyin mrı

Merhabalar.

Babamın ilaçlı beyin mr sonucu bugün aldım. İlk mr sonucunda haziran ayında yaklaşık 10 tane tümör vardı hepsinin boyutuna kadar yazıyordu. Bu sonuçta yazmamışlar. Doktor gerileme var dedi fazla konuşamadım bt raporunuda alıp gel dedi.

Şimdi bu sonuç ne demek istiyor bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

i.hizliresim.com

 
Ekleme: temmuz başında 5 gün palyatif amaçlı radyoterapi aldı.


  • nevsenev  (26.10.15 22:29:08) 
muhtemelen diffüzyon mr denilen beyindeki kan dolaşımını gösteren bir çekim olmuş bu. Damardan verilen ilaç bazı yerlerde görüntülenmiş ( bu da çok istenen bir durum değildir.)

Çok geçmiş olsun.
  • alcapon  (26.10.15 22:41:45) 
eski ve yeni görüntüler karşılaştırılarak gerilemeye karar veriliyor. Raporda bu karşılaştırmanın sonucu yok, dr kendi bakmış görüntülere. Raporda kanlanmada sıkıntı olan alanlar var, tümör yayilmasi ya da damarlarla ilgili bir sorun olabilir, hastanın mevcut bulgulariyla ve durumu ile goruntulemelerinin birlikte degerlendirilmesi uygun görülmüş. Geçmiş olsun


  • fallopian  (26.10.15 22:47:40) 
hocam mri doktor tarafından görüldü ve gerileme var dendi ise sorun yok. bu rapor anlamsız. radyolog doktora gördükleri ile ilgili tümör yayılması ya da kan akımı azalması olabileceğini söylemiş, doktor bakmış ve olmadığını söylüyor. genelde bu tanımlamalar standarttır, yani sizin durumunuzla hiç alakası yok değildir ama standarttır işte. bt'yi al git. O zaman doktor daha detaylı bilgilendirir.


  • siyahbeyazfotograf  (27.10.15 01:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.