(8)
Burun estetiği sonrası nefes alamama
arkadaşlar, operasyondan bu yana 52 saat geçti. ne yaparsam yapayım burnum açılmıyor. Normal mi sizce deneyimli arkadaşlar bir şeyler söyleyin kurban olayım ya.
arkadaşlar, operasyondan bu yana 52 saat geçti. ne yaparsam yapayım burnum açılmıyor. Normal mi sizce deneyimli arkadaşlar bir şeyler söyleyin kurban olayım ya.
0
2 kere oldum normal, burnun içi yara bere kabuk olduğu için nefes alamıyorsun, tamponlar ne zaman çıkacak?
0
psyence fiction
(
26.10.15)
tampon nasıl? ortası delik silikon tamponlardansa nefes alabiliyor olmalısın. ameliyattan çıkar çıkmaz nefes alabiliyordum ben burnumdan.
0
bana hiç tampon takılmadı. çıktığımda nefes alabiliyordum ama sonrasında okyanus suyu falan olsa da nefes alamıyorum.
0
yara varsa burun içinde normal. kabuk bağlıyor vs. okyanus suyunu aman diyim ihmal etme.
0
doktoruna danış dostum. mutlaka danış.
0
valla normal degıl eger yara vs yoksa. tampon varsa normalde tampon da yokmus e ne tıkıyor o zaman? sor hemen doktora
0
doktorla konuş canım. ben de problemler yaşadım akışına bıraktım şuan nefes alamıyorum yanlış kaynamış delikler iyice kapanmış ama bi amelyata daha hazır değilim. okyanus usyunu bol kullan o çok faydalı
0
Herkeste mi aynı sorun var ya. Kimle konuşsam nefes alamıyorum ameliyattan sonra diyo?
0