[]

Burun estetiği sonrası nefes alamama

arkadaşlar, operasyondan bu yana 52 saat geçti. ne yaparsam yapayım burnum açılmıyor. Normal mi sizce deneyimli arkadaşlar bir şeyler söyleyin kurban olayım ya.




 
2 kere oldum normal, burnun içi yara bere kabuk olduğu için nefes alamıyorsun, tamponlar ne zaman çıkacak?


  • psyence fiction  (26.10.15 14:51:20) 
tampon nasıl? ortası delik silikon tamponlardansa nefes alabiliyor olmalısın. ameliyattan çıkar çıkmaz nefes alabiliyordum ben burnumdan.


  • selci  (26.10.15 15:00:48) 
bana hiç tampon takılmadı. çıktığımda nefes alabiliyordum ama sonrasında okyanus suyu falan olsa da nefes alamıyorum.


  • things  (26.10.15 15:02:47) 
yara varsa burun içinde normal. kabuk bağlıyor vs. okyanus suyunu aman diyim ihmal etme.


  • selci  (26.10.15 15:03:52) 
doktoruna danış dostum. mutlaka danış.


  • selci  (26.10.15 15:06:08) 
valla normal degıl eger yara vs yoksa. tampon varsa normalde tampon da yokmus e ne tıkıyor o zaman? sor hemen doktora


  • speranza  (26.10.15 15:11:07) 
doktorla konuş canım. ben de problemler yaşadım akışına bıraktım şuan nefes alamıyorum yanlış kaynamış delikler iyice kapanmış ama bi amelyata daha hazır değilim. okyanus usyunu bol kullan o çok faydalı


  • gulsum  (26.10.15 16:27:10) 
Herkeste mi aynı sorun var ya. Kimle konuşsam nefes alamıyorum ameliyattan sonra diyo?


  • anarsika  (26.10.15 19:52:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.