[]

İhalede “Kapalı Teklif Usulü” artırma

Merhabalar

Taşınmaz satışı için İhale Kanunu’nun 36. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma ile yapılacakmış.

Bu maddelere baktığım zaman kapalı teklif usulü artırma yok aşağıdakiler var.

a) Kapalı teklif usulü,
b) Belli istekliler arasında kapalı teklif usulü,
c) Açık teklif usulü,
d) Pazarlık usulü,
e) Yarışma usulü.

Bu ihale nasıl yapılır? İlk kapalı teklifler verilecek ve artıran var mı diye mi sorulacak? Böyle bir ihalede nasıl bir strateji izlenebilir? Örn. Muhammen bedel 150 bin tl belirlenmiş.

 
150bin min bedel.

sen 250bin verirsin
sonra teklifler okunur en yüksek 2 teklifi veren arasında ya tekrar kapalı zarf usulü tur döner
ya da açık teklife geçip açık arttırma şeklinde gider ki genelde de bu şekilde olur.
  • croswell  (26.10.15 08:32:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.