[]

Maneviyata kendini vermek

Mülayım namazında niyazında biri olmak istiyorum.Ama olamuyorum .Yalan söylüyorum , her kıza yazıyorum.Günah işliyorum devamlı ,nasıl mulayım biri olunur ?




 
Dinle.oku.


  • safsafinaz  (26.10.15 00:16:33) 
İlmihal kitaplarini oku.
bulursan 4 cilt olan ihya'u ulüm'id-din kitabinın konu fihristine bir göz at.

  • 1adam  (26.10.15 00:26:12) 
kızlara yazmak günah değil adam gibi konuştuktan sonra niye günah olsun çizgini aşma eline,diline,beline hakim ol ✌️


  • gündüz m  (26.10.15 00:41:43) 
cenk sende ne adamsın ya nefes alan gercek troll:))


  • kurcalamabozarsin  (26.10.15 00:45:16) 
muzmin müminler ortamina sokul. Cay saatlerinde falan cdhsjsjsj neyse.


  • rubiks cube  (26.10.15 00:58:50) 
Yalan söylememek, insanları taciz etmemek için kendini maneviyata vermene gerek yok.

Etik değerleri yaşamına dahil etmeden kendini maneviyata vermen durumunda; maneviyatlı sapık olursun ki çevremizde bunun örnekleri haddinden fazla.
  • istististist  (26.10.15 03:16:32) 
senin troll başlıkların gerçekten çok bayatladı artık.


  • dessy  (26.10.15 07:53:16) 
dessy +1.

tövbe et, çükünü kes.
  • [silinmiş]  (26.10.15 08:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.