[]

Kedide kusma

Merhaba 3.5 yaşındaki kısır erkek kedim geçen hafta öksürmeye başladı. Bu arada kendisi çok iştahlı dünyaları yiyor.

Geçen gün kucağımda uyurken, üşütmüş olma ihtimaline karşı kombiyi de çalıştırmıştım, sıcaktan olduğunu düşündüm kakasını yaptı biraz kucağıma, sonra hemen panikleyip tuvalete koştu.

Ertesi gün sabah kalktığımda salona kakasını yapmıştı, tam ishal değil ama sulu.

Bugün de akşam mide suyu kustu ama sonra 15 dk kadar oynayıp yattı. Keyfi yerinde görünüyor, öksürük 2 gün önce bitti ama bu kakasını tutamama ve kusma durumu başladı. Bir kez oldu bu da her durumda veterinere koşmak istemiyorum saçma sapan şeyler yapıyorlar bilmeden hayvana. Bir süre daha evde sıcak tutsam, mamasını mı değiştirsem, kedi otu fln getirsem nasıl olur ya da vitamin versem. Ne kadar beklemeliyim sizce.

Bu arada migrosun ıslak mama kampanyasından geçen hafta baya yedi. Onun da etkisi olabilir diye acele etmek istemiyorum.

 
muhtemelen asidoz olmuş hayvanın. mama kutularının arkasındaki yazıyı incele asit içeriğine bak varsa ph kontrolü yap. internetten salin nasıl hazırlanır diye arat, hazırla içir biraz. bişeyciği kalmaz.


  • siyahbeyazfotograf  (25.10.15 23:26:09) 
Teşekkürler, asit durumu benim de aklıma geldi karbonatlı su içirdim biraz midesi toplasın diye bakalım, bekliyorum o halde bir kaç gün daha.


  • maymuncuq  (25.10.15 23:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.