[]

doğum yeri neresi olsa

bebeğiniz olacak olsa onu canada da doğurma ihtimaliniz olsa aylar öncesinden eşinizden ayrı kalmaya ve de dilini bilmediğiniz bir yerde doğum yapmaya değermi. tabiki çocuğun geleceği de malum....




 
Olabileceği en iyi yer olsun. Vatandaşlık alabilme vb faydalarını düşünmek gerek


  • roe  (25.10.15 17:56:26) 
Valla cocugun buyuyup imkaniniz vardi da neden yapmadınız diye sovmesinden iyidir. Deger tabi. Gelecegine faydası olacaksa.


  • rayde  (25.10.15 18:08:38) 
Avrupa'da bu şekilde vatandaşlık veren ülke var mı bilmiyorum ama Amerika ve Kanada'da kesinlikle oluyor, ve değiyor. Kadın doğumcu bir sürü Türk doktor var internetten detaylı araştırın, dil çok sıkıntı olmayabilir. Finansal olarak çok zorlamayacaksa ilerisi için çok güzel bir yatırım, özellikle memleketin hali düşünüldüğünde.

Vatandaşlığın getirilerinin yanında götürülerini de düşünün tabi. Örneğin Amerika vatandaşlarının dünyanın neresinde yaşarlarsa yaşasınlar vergi beyanı yapmaları, belli bir miktarın üstünde kazanıyorlarsa ayrıca Amerika'ya vergi vermeleri gerekiyor. Ayrıntısını internette bulabilirsiniz.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (25.10.15 18:13:10) 
cift vatandas olursa iki ulkeye de vergi oder, onu iyice bi arastirin.
kara kasiniza kara gozunuze vatandaslik vermiyorlar.

  • chaotic good  (25.10.15 18:17:29) 
Sadece vatandasliksa olay esimden ayri sistemini bilmedigim bi yerde dogurmak istemezdim. Imkan su anda varsa ona gore cocuguma yatirim yapardim, sonucta kanada parayi bankaya koydun mu 5 sene sonra vatandaslik veriyor

Burda kral kral saglik sisteminden yararlanip oralarda surunen cok kisi taniyorum
  • la noix  (25.10.15 18:42:03) 
Çifte vergi vermemek için ülkelerin anlaşmaları olabiliyor. Kanada ile vardı sanırım. Şimdiki yatırımınızı sadece üniversiteyi gidip orada okusa yine çıkartır.

@la noix yatırılması gereken para milyonlarla ölçülen bir para yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca başvuru yaptıktan seneler sonra veriyorlar oturumu. Oturum aldıktan sonra da gidip belli bir süre bilfiil orada yaşamak ve vatandaşlık sınavını vermek gerekiyor tam vatandaşlık için. Doğumla alınan vatandaşlık çok çok daha kolay ve masrafsız diğer göçmenlik programlarına göre.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (25.10.15 23:10:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.