[]

hepsiburada iade

şimdi bu hepsiburada iade konusunda genelde sorun çıkarmıyor hatta cep telefonu ve laptop iade edenler de var. peki bu iade aldıkları ürünler ne oluyor? üreticiye geri mi gönderiliyor (hiç sanmıyorum) yoksa ürünü yenileyip bir başkasına mı satıyorlar?

hepsiburada hakkında refurbished ürün satıyor iddiaları vardı. bu kolay iade yapan siteler müşteri için iyi mi kötü mü bilmiyorum. sıfır, açılmamış olduğunu düşündüğümüz cihaz aslında iade alınıp yenilenmiş olabilir.


 
iade prosedüründe ürünü iade ederken, ürünün yeniden satışa uygun olması durumunda diyor yani ürünün kutusuna falan zarar verilmemişse ürün iade alınır tekrar vitrine konur veya depoya yerleştirilir. ama sorunlu ürün hb tarafından distribütörlerden alındığı için aracı firma ve ürünler fabrikaya ve ithal edilen firmaya geri gönderiliyor. ihtal eden direk fabrika ile anlaşmış ise onlarla durumu çözüyor hatta çözmek zorunda kalıyor. teminat mektubu hesabı diyebiliriz. aralarındaki anlaşma kağıt üzerine dökülmüştür hb yaş oduna bu zamanda basmaz ki piyasayı çok iyi ögrendiler. kendi hataları hariç üründen dolayı büyük zarar etmez Allah bilir distribütörlerden ne ölü fiyata alıyordur onu bilmek lazım.

ama ben mesela aldığım patlamış şampuan yüzünden hb sitesinin müşteri hizmetleriyle iade prosedürü hakkında telefonda iadeyi zorlaştırmak için binbir takla attılar neyseki iade prosedürünü bilen yk calısanları beni uyandırdı. yoksa bi kalıp sabuna gidiyorduk. yani gerek yoktu bi sampuan için takla atmaya verecekleri bi iade kod numarasıydı.
  • protrek  (25.10.15 15:17:58) 
2 ay once buradan aldigim apple kulaklik kutusu acilmis, hatta, kullanilmis olarak geldi. Muhtemelen benden onceki sahibi almis kullanmis begenmeyip iade etmis. Bu arkadaslar da baskasina satmakta beis gormeyip bana cakmislar urunu.
Bu nedenle soz konusu iddialarin haklilik payi olabilir.

  • mononoke  (25.10.15 17:19:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.