[]

Nasil piç olunur? Yoksa piç mi dogulur?

Kastettigim, "hatunlarin efendi adam yerine piç tercihi" ndeki piçlik. Nasil oluyor?




 
Doğulur. Ya da baya büyük travma yaşaman lazım düşük ihtimal olarak. Doğuştan piç dediğimiz insanlarda bir şeytan tüyü falan oluyor.


  • Take it away honey  (25.10.15 12:54:44) 
Piclik aslinda ozguven sahibi olmak karsi cinsle konusurken "cool"lugunu kaybetmemek karsi cinsle ne nerede nasil konusulur bilmek nasil davranmasi gerektigini bilmek ve en onemlisi(bence) hicbir kadina tapmamak. Tapmamak cok onemli cunku cogu kadin kendine tapan(veya cok ustune dusen agzinin icine dusen nasil isterseniz oyle deyin) erkekleri ego boost icin kullanir oncelikle.


  • floydian  (25.10.15 12:58:57) 
(bkz: #42536626)

ilginç bir tercih. şimdi rudeboy isimli yazar kardeşimizin bir duyuruda yazdığı şeye bakalım.

"çok yakışıklı olmasan da olur.
çok karizmatik ve uzun boylu da olmaya bilirsin,sorun yok.
akıcı bir şekilde türkçe konuşabiliyorsan ağzı laf yapan erkek kategorisine de girersin zamanla, o da olur.
paran dışarı çıkıp hesap ödeyebilecek kadar varsa aileden zengin elemanın yatağından sevgilisini bile kaçırabilirsin.. bunların hepsi olur!

amaaaa!

odak noktan kadın,kız olursa piç olamazsın..bazı kezbanlar bundan güç alıyor çünkü.karşı cins tarafından yalnz bırakıldğnda dünya başına yıkılmıyacak,çok da fifi lan başkasını bulurum amk" diyeceksin.mesela fitness'i daha çok seveceksin,arkadaşlarlayken sıkılmıyacaksın,araba senin için kadından kızdan daha büyük bi tutku olacak,futbola ölüp biteceksin,haftada 1 halısaha maçını ilk buluşmadan daha hevesli bekleyeceksin! ki kendini sıkıp huzursuz etmeyesin,rahat olabilesin karşı cinsleyken.aman ya elimden kaçarsa ne bok yerim ben dememeli insan.

soğukkanlı olacaksın,yeri gelicek sinsi olacaksın,olayların akışını karşı tarafa pek bırakmıcaksın.çünkü biz 3-4 erkek toplandığımzda spor-siyaset-para-seks-araba parçası vs saatlerce konuşabilirken 10 dakika ilişki konuşamıyoruz sıkıcı geliyor.

oysa kadınlar öyle mi;saatlerce bana şöyle yaptı çok güzeldi,şuraya gittik,yarında bunu yapıcaz ben nasıl davransam ne desem ne etsem konuşabiliyorlar.dolayısıyla karşımızda zaten olaya hakim birisi oluyor,efendi ,hazırlıksız yakalanıyor.hazırlanamıyorsan fırsat vermiceksin o zaman.

yine de
piç adamın yaptığı şey çok düşünmemek,freelance yaşamak bir yerde.
sen:aman böyle yapsam yanlş anlar mı,şimdiden şöyle dersem çok mu erken olur falan derken piç adam "iş atıyor",şakayla karışık senin o dokunmaya kıyamadığın kıza sarılıyor,elini omzuna atıyor vs. yeri geliyor alenen yazıyor.kendini belli ediyor.derler ya hatunlar;"beni taşıyabilmeli" diye;o piç seni "duvardan duvara bile çarparım" mesajı veriyor.kaybedecek hiç bişeyin yokmuş gibi davranmak esas,çünkü o an kazandığın hiç bir şey de yok zaten...

ayrıca piçliği sadece hatunları kısa sürede yatağa atmak olarak algılamamak lazım,karşındakine kendini kullandırmamak,aptal yerine koydurmamak da bir piçliktir,kazık yememek de keza.bunları sezmek ya da en azından bazı "gereksiz,abes" "sırf ben kızım o yüzden böyleee olucaak,ben ne dersem o:))" tarzı şeylere prim vermemek de piçlik olarak lanse ediliyor maalesef.

"ikili ilişkilerde bir yerden sonra o iki kişinin çıkarları karşı karşıya gelir;piç adam işte ordan yara almadan kurtulandır." (aşk meşk duyurlarına bak,yüzde 90ında ya kız erkeği aptal yerine koymuş,yok efenim eski sevgilisyle arkadaş kalmşken bi anda tekrar vermiş cocuğa falan ya da erkek tarafı kızı atmış yatağa ertesi gün ben seni istemiorm ona göre falan demiş de kızımızı buralara duyuru açıcak kadar çok üzmüş falan filan)

piç adam olmak için; "ya verirse"ci olmamak ilk koşul. ya rab!nice yiğitler donlarda sallanıyor,parmakta oynatılıyor 250 gram için.
ya verirse diye davranmazsan hem daha kaliteli hatunlarla takılırsın,hem de hayatında rahat edersin."
  • komando kani var bende  (25.10.15 13:00:40 ~ 13:01:08) 
yetisme tarzinin getirdigi bir olgu. cevre birinci etken.

bir sey olarak dogmazsin zaten.
  • bohr atom modeli  (25.10.15 13:13:08) 
kimse doğuştan piç olmaz. hatun kaldırmak istiyosan internette bol bol kaynak var yararlı. bence temel prensip eve girmeyeceksin. sosyal ortamda kaldıkça sosyal ortamda nasıl davranacağını öğrenirsin. nerede piç, nerede alçakgönüllü nerede keriz nerede sempatik olacağını bilirsin ona göre davranırsın.


  • yamuklu sucurta  (25.10.15 13:18:58) 
yakışıklı olman lazım. yani herkes piçlik yapabilir. benim burada anladığım piçlik yüz vermemek, kötü davranmak vs. gibi bi piçlik. hatun kişisinin sana karşı bir ilgisi olması lazım en başta ki sen ona piçlik yapabilesin.


  • like it or not  (25.10.15 13:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.