[]

IOS hakkında

Şimdi ben emektar bir iphone 4s kullanmaktayım. ios 8.3 yüklü durumda, daha fazla da yükseltmek istemiyorum. Ama bu alet kendi kendine ios 9.1 indiriyo 2 defadır silmeme rağmen. hem boşu boşuna alanımda yiyiyor, hem de korkuyorum tek tuşta yükleyeceğim diye. IOS 9'un zırt pırt indirilmesini nasıl önliycem öyle bi ayar var mı?




 
önleme indir. ben indirdim, telefon daha iyi oluyor.


  • air  (25.10.15 12:28:51) 
babamda var 4s. ben de güncelledim. daha iyi oluyor +1


  • himmet dayi  (25.10.15 13:04:39) 
ios 8 daha iyi ya guncelleme. ben pisman oldum whatsapp bile donmaya basladi. sonra bir anda duzeldi ama dusume ihtimalim olsa ios 7 ye dusururdum.


  • bohr atom modeli  (25.10.15 13:37:01) 
araya kaynak yapayım. elimizde bir adete iphone 4 var daha ilk alındığı haliyle hiç güncelleme yapılmamış. bunu hangi ios sürümüne güncellesek daha verimli çalışabilir?


  • tescillimarka  (25.10.15 13:40:04) 
@tescillimarka, bana kalirsa ios 6 iyidir ama istedigin guncellemeye kendin gecemiyorsun diye biliyorum. yani desteklenen en son guncellemeye atiyor kendi sanirim. o da telefonu berbat edebilir. sonra geri almak da mumkun olmayabilir.


  • bohr atom modeli  (25.10.15 13:47:19) 
arkadaşlar biri de soruma cevap vereydi (:


  • paristexas  (25.10.15 13:48:34) 
indirilmesini normal sartlarda engelleyemezsiniz.

ancak, jailbreak yapip batterydoctor pro yuklerseniz onun icerisindeki temizleme yazilimi ile inmis olan yeni ios surumunu silebilirsiniz, jailbreakli oldugu icin yeni yazilim da otomatik olarak inmez boylece.

9.1 e guncellememenizi oneririm, elle tutulur yenilik getirmemekle birlikte performans acisindan bayagi yavaslatiyor.

ios 6.1.3 surumune dondurme sansiniz da var, 9.1 e guncellemeden once kopruden once son cikis.

-4s ios 6.1.3 kullanicisi-
  • gerenkyok  (25.10.15 16:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.