[]

kimi kime şikayet edeceğim

ben devlette çalışıyorum ve devlet kendi koyduğu kurallara kendisi uymuyor.

yaklaşık 1000 kişinin çalıştığı büyük bir kompleksiz. ama sağlıklı personeli yok hatta bir ecza dolabı bile yok.

binamız kira. depreme dayanıklılığı araştırıldı. 60 gün içinde boşaltılması gerektiği söylendi ama tabii ki öyle bir şey yok. bina üfürsen yıkılacak gibi duruyor.

tv'de halkın sağlığı için tuz kullanımına kota vs. gibi şeylere gülüyorum. yemekhanede verilen yemekler yağ içinde yüzüyor.

dosyalarımız 2,5 metre yükseklikteki raflarda olabiliyor. üç kuruşluk merdiven bile almıyorlar. tekerlekli sandalyelerin üzerine çıkıp (tıpkı kamu spotundaki gibi) öyle alıyoruz dosyaları. direk kazaya davetiye.

dosyaları bir yerden bir yere taşımamız için bir araç bile yok. biri markette alışveriş arabası çalmış onla taşıyoruz.


bu kadar iş kazası oluyor. denetimden vs. bahsediyoruz ama devlet daha kendisi gerekenleri yapmıyor ki gidip özeli denetlesin.

idare hukukundan hiç anlamam. devletin kendi koyduğu kurallara uymaması durumunda ne yapılabilir?

 
bimer'e şikayet et


  • littlejack  (25.10.15 10:19:27) 
bir de temizlik şirketiyle nasıl bir anlaşma yapıldığını görebileceğim bir yer var mı? sadece tuvaletleri temizliyorlar. masamızı bankoları vs. biz memurlar temizliyoruz.


  • cilekli krep  (25.10.15 10:21:46) 
Bimer


  • Frederick Co  (25.10.15 10:36:01) 
Temizlik şirketiyle yapılan sözleşme bir klasörde idarecilerden birinin dolabında olacaktır.


  • 1adam  (25.10.15 10:53:51) 
sizden sorumlu bir iş güvenlik uzmanı vardır mutlaka, öncelikle ona ulaşıp bu problemleri anlat gerekirse çağır hatta kendi görsün. ben de devlette çalışıyorum geçen bizimki geldi kontrol etmeye, bilgisayarların kablolarına bile laf etti biri takılır düşer diye. önce onu bilgilendirin yine bir şey çıkmazsa bimer olabilir ama önce yine kurum içinde halletmeye çalışmanızı tavsiye ederim.

yalnız yağlı yemekler (ki her hafta birine mutlaka birine piyango vurur ve gününü kusarak geçirir), alışveriş arabası ve sağlık personeli olayı aynen bizde de geçerli. doktor iki-üç gün yarım günlüğüne geliyor onda da bir şey olunca "Hastaneye git" demekten başka yaptığı bir şey yok, Allah'tan her taraf hastane.

Temizlik olayı bizdeki gibiyse bizdekiler de masaları silmiyor, görev kapsamları arasında o yokmuş. Çaycıya mesai veriliyor, haftada ya da iki haftada bir hafta sonları gelip masaları siliyor belki siz de öyle bir çözüm bulabilirsiniz.
  • dust in the wind  (25.10.15 12:22:49) 
bizde iş güvenlik uzmanları geldi, seminer verdi. sonra tek tek odaları gezip tehlike arz edebilecek şeyleri(yüksek dolap vb) not alıp gitti. değişen bir şey yok yani.


  • bacardicola  (25.10.15 12:59:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.