[]

7Haziran - 1 Kasım

Bu duyuruyu farklı kesimlerden insanların yorumlarını merak ettiğim için açıyorum. Malum siyaset konusunu sosyal hayatta rahat rahat "tartışma" imkanı yok. İnsanlad dozunu kaçırıp yanlış yerlere çekiyorlar.

Ben 7 haziranda oyumu HDP ye attım. Kürtlerin mecliste temsil edilmesini baraj altında kalmamasını istiyordum. Seçimlerden sonra ortalık tekrar karıştı. Tam anlamıyla bir savaş yaşandı. Keşke bunlar hiç yaşanmadaydı. İnanın nasıl bu kadar çiddetli bir savaş başladı hatırlayamıyorum bile. HDP barajı geçmişti, koalisyon, görüşmeler derken birden her gün şehit haberi gelmeye başladı. Doğu illerinde sivil kayıplar, sokağa çıkma yasakları...

Ben 1 kasımdaki seçimde oyumu CHP ye vermeyi düşünüyorum. HDP nin barajı aşacak bir tabanı olduğunu ortaya çıktı. Bunun dışında PKK nın kontrolsüz bir güç olduğunu düşünüyorum. Serseri bir kurşun gibi. CHP nin de olumsuz taraflaro var ama ben iktidar için en yüksek olasılığa sahip partiye yöneliyorum. CHP içinde de takip ettiğim bazı milletvekilşeri var. İyi br muhalefet yaptıklarını düşünüyorum.

Sizin bu konuda yorumlarınız nelerdir? 1 kasım seçimlerinizde seçiminiz eskiye göre değişecek mi? Hazirana göre?

 
Anlık, mevsimlik gündemi değerlendirerek oy atma yerine, her partinin geçmişine bakıp yönetmeyi cidden hak eden, halkın değerlerine sahip çıkan partiye (ülkenin hayrını düşünerek) oy atmak daha anlamlı.


  • 1adam  (25.10.15 09:46:20 ~ 09:47:18) 
normalde başka partiye oy verecek olup sırf iktidar olamadığı ülkenin içine sıçanlara inat olsun diye hdp'ye oy verecek bi tanıdığım var. ben geçen de hdp'ye verdim, yine vericem, gönülsüz. ne kürtüm ne cihangirliyim, barajı geçsinler de akp yine tek iktidar olamasın diye vericem. zaten geçtiler bence o kadar rahat söylenemez, muhtemel bir kayıp olacaktır ama ucu ucuna geçer diye düşünüyorum, benim de çorbada tuzum olursa ne güzel.
chp'nin birinci parti olma ihtimali olsaydı ona verirdim.

  • baba jo  (25.10.15 09:52:44 ~ 09:53:13) 
7 haziran hdp'ye oy verdim. pişman da olmadım. şimdi ise chp'ye oy vereceğim. hem hdp'nin baraj sorunu ortadan kalktı. hem de chp'nin geliştiğini ve değiştiğini düşünüyorum. ilk defa genel seçimlerde chp'ye oy vericem ve içim rahat olacak.


  • cilekli krep  (25.10.15 09:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.