[]

asus zenpower

merhaba galyalılar.

asus zenpower 10050 ürününden satın aldım. ürün >> eshop.asus.com

bu ürünün şarj etme koşullarıyla ilgili herhangi bi bilgi göremedim. normal prizden şarj etsem zarar verir mi yoksa bilgisayardan mı şarj etmek gerekiyor, bilgisi olanları sahneye bekliyorum. (teknik özellikleri de ek olarak iliştiriyorum)

 
Ben bu ürünü ilk alanlardanım. Kendini şarj edeceğin kablosu çok kısa. Ayrıca içinden fiş çıkmıyor; sanki sadece bilgisayardan şarj edin der gibi.

Ama ben aylardır, prizden şarj ediyorum. (uzatma USB kablosu aldım) evdeki samsung telefon şarj aletlerinden birine takıyorum.
  • gkn  (24.10.15 12:27:43) 
telefonunuzun şarj aletiyle şarj edin. bilgisayardan şarj etmek günler sürebilir.


  • seni sevenleri bir kere uzdun  (24.10.15 12:39:03) 
prizden şarj et. bilgisayardan çok uzun sürer.


  • teritori  (24.10.15 14:28:43) 
kablonun kısa olmasının sebebi aleti kendi gücüyle şarj etmeyin diye(uzun kablo tabii ki bulunur ama adamlar kendi paylarına düşeni yapıyorlar)(ayrıca gerçekten yapmayın). içinden adaptör çıkmamasının sebebi ise bu cihaza ihtiyaç duyan herkeste adaptör olması. bilgisayardan şarj etmek yavaşlığından öte pil için sağlıklı değil.

ayrıca genel için kenar bilgi olsun; pili ne tam boş ne de tam dolu bırakın. özellikle sürekli ihtiyaç duymayacağınız zamanlarda pili yarılayıp öyle koyun kenara. ilk başlarda ise tam şarj döngüsü yapmak pilin maksimumuna ulaşmasını sağlar, bir süre tam doldurun tam boşaltın.
  • baba jo  (24.10.15 14:37:55 ~ 14:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.