[]

grafikerler yardımınıza ihtiyacım var

hemen konuya giriyorum,
benim elimde mesela 500 tane fotograf var bu 500 fotografın her birinin üzerine 500 farklı cümle yazmam gerekiyor bunu toplu komut vererek yaptırabileceğim bir program var mıdır ya da bu sorunumu en kolay nasıl halledebilirim, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

not: şimdiye kadar yaptığım araştırmalarla geldiğim nokta şudur ki; tek bir fotografa 500 farklı cümle yazdırabiliyorum, bu da işimin büyük bir kısmını kolaylaştırdı, ama benim hem fotoğrafı hem cümleyi de değiştirmem gereken kısımlar var onlar konusunda hala çaresizim, yardımlarınızı bekliyorum.

edit: her fotografa 1 cümle yazılacak toplamda 500 cümle var her bir fotograf için farklı bir cümle yani

 
işte aynı fotoğrafa 500 farklı cümle yazabiliyorum.
500 farklı fotoğrafa tek bir cümleyi tekrar tekrar yazabiliyorum.
Lakin bana lazım olan 500 farklı fotoğrafa 500 farklı cümle yazabilmek.
  • kmj  (23.10.15 19:07:29) 
şurayı biraz okursanız yaparsınız gibime geliyor. www.richmediacs.com

csv dosyasında yazılı olması gerekiyor dosyaların. biraz emek gerekiyor ama 500 tanesiyle uğraşmaktan daha kolay olabilir.
  • supergirl  (23.10.15 19:22:14) 
tam olarak sorunumu bu çözüyor, çok teşekkür ederim. .csv değil .txt de okuyormuş onu ayarlamam daha kolay hiç sıkıntı yok yani. :)


  • kmj  (23.10.15 19:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.