[]

İstanbul'da sürekli fotoğraf çekimi yapabileceğim çıkmaz sokak arıyorum

Okuduğum bölümde fotoğrafçılık dersi var, bu dersin konusu İstanbul'daki çıkmaz sokaklar.

Belirleyeceğim bir sokakta bir dönem boyunca çekeceğim fotoğraflar vize notumu belirleyecek ve bu fotoğraflar beklenildiği gibi olursa Atlas dergisinde de yayınlanacak.

Belirleyeceğim sokakta mahalle hayatı olmalı. Sürekli o sokağa gidip çocukları, örn. kapı önünde oturan ayşe teyzeyi veya teyzeleri, penceresinde çamaşır asılı olan evi, mahalle bakkalını vs vs bu tarz fotoğraflar elde etmem lazım.

Bana bu tarz sokak önerebilir misiniz? Oturduğum bölge siteler olduğu için bu tarz sokakları hiç bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

 
moda da güzel çıkmaz sokaklar var ama kapı önlerinde ayşe teyzeler oturmaz :)


  • devilone  (23.10.15 17:58:56) 
Ayşe teyzeler şart ya. Pencereden halı silkeleyen fatma teyzeler filan. Dayak yemeyi göze alıyorum :/


  • goodyes  (23.10.15 18:15:15) 
Üsküdar'da çok var bu tarz yerler özellikle Kuzguncuk'ta.


  • 2 tostos turan  (23.10.15 19:01:16) 
balat ya da fener taraflarini da ekle listeye.


  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (23.10.15 19:45:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.