[]

Allahını seven üzerime kulaklık atsın...

Headphone istiyorum. Aradığım en önemli özellik sağlamlık, uzun yıllar dayansın mümkünse. Bir de görünümü kibar olursa şukela olur. Sadece müzik dinlemek için kullanacağım. Bütçem max. 300 lira. Önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Marshall Major vardı, birkaç ay içerisinde bozuldu. Phillips'in ortalama veya azcık altı bir modelini aldım o yine daha çok dayandı ama düne kadar.


 
kulakiçi sennheiserim vardı benim 2 yıl dayanmıştı.


  • sos fistik olsun mu  (23.10.15 14:49:40) 
adam headphone diyor bende kulakici vardi diyorlar ya hahah
disarida mi kullanacaksin yoksa hep evde mi?
oyun kulakliklari cok kaliteli oluyor muzik icin de kullanabilirsin.
(bkz: steelseries)
(bkz: razer)
www.google.com.cy
  • chaotic good  (23.10.15 14:57:47) 
@chaotic good her yerde. biraz fazla kullandığım için erken bozuluyorlar sanırım. sadece müzik dinliyorum kulaklıkla ve kibar görünümlü bir şey arıyorum. oyun kulaklıkları pek öyle olmuyor gibi :/


  • rivulet  (23.10.15 15:01:26) 
www.teknosa.com

bunu al ben kullandım tek kelimeyle süper.
  • giggs  (23.10.15 15:03:36) 
  • Bysb  (23.10.15 15:14:44) 
Koss PortaPro güzel ve oyun kulaklıkları kadar kaba değil ama tasarımı retro biraz, kibar sayılır mı bilemeyeceğim.


  • whoosie  (23.10.15 15:24:22) 
@whoosie retro şeyleri sevmeme rağmen valla bunun görünümü sevemedim :( ama teşekkürler yine de.


  • rivulet  (23.10.15 15:26:19 ~ 15:27:52) 
headphone modelleri dışarıda kullanmak için çok iri. En iyi çözüm evde kullanmak için sennheiser marka 200 tl civarı bir headphone ve yine dışarıda kullanmak için sennheiser ın efsane kulaklığı mx 375 (bu kulakiçi ama rahat bir kulaklık-bendeki bir örneği 3 yıldır 0 sorunla çalışıyor).


  • tururo  (23.10.15 15:31:39) 
oyun kulaklıkları alma,

amazon'da kulaklık bölümünde top seller kulaklık modellerini sırala, aç bak yorumları oku ve mümkünse şenayzır al
  • dieselsingle2  (23.10.15 15:34:31) 
@tururo kulakiçi kulaklıklar kulağımda durmadığı için headphone modellere mecburum. dışarıda da mecburen kullanıyorum. sennheiser bakayım ben o zaman.


  • rivulet  (23.10.15 15:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.