[]

Araç kiralama sorusu

Selamlar,

Ben istiyorum ki, bir araba kiralayayım. Ama kiralama şirketi bana bu arabayı ne zaman nerede istersem verebilsin.

Diyorum ki, mesela Ankara'da aldım aracı, 10 gün bindim. Havaalanında elimdeki aracı teslim edip atladım uçağa İstanbul'a gittim, aynı segmentte aracı hemen alıp devam edeyim. Tren garında teslim edip uçağı atlayıp trene Eskişehir'e geldim, bir de baktım ki aracım hazır.

Farklı farklı şirketlerden kiralamayı kastetmiyorum. Bir kez ödeyip, her seferinde aynı şirketten (mesela kartımı gösterip) araç teslim alabildiğim ve bırakabildiğim bir uygulama yok mu?

Yoksa iş kurmak isteyenlere şahane fikir buldum gençler. Yapın bunu :)

 
zipcar, yoyo


  • trocero  (23.10.15 14:22:07) 
@trocero: Sabiha Gökçen'den uçağa binip Atatürk'te inmediğim sürece bu iki servisi de kullanmak mümkün değil, zira her ikisi de sadece İstanbul'da varlar :)


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (23.10.15 14:31:18) 
Garenta v.b. bir çok ilde olan araç firmalarına bakman lazım. Ben yazın garenta'dan a3 kiraladım. Gayet memnundum.


  • amarat  (23.10.15 15:11:36) 
@amarat: teşekkürler, ama maalesef böyle bir hizmeti yok.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (23.10.15 16:27:19) 
Zaten dediğin gibisi çok zor. Sen ayarlayacaksın,

Garenta'da antalyadan ineceksin, kiralayıp sonra istanbula uçacaksın, sonra istanbulda kiralayacaksın ama bir ilden alıp başka ilde bırakmak zaten çok pahalı oluyor.
  • amarat  (26.10.15 12:51:20) 
anladım ki böyle bir hizmet yok. parası olup iş yapmak isteyen abiler, yapın bunu.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (27.10.15 09:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.