[]

Başlangıç için e-sigara önerisi

merhaba ben e sigaraları merak ediyorum , denemek istiyorum. ne marka önerirsiniz, nereden almalıyım ? birde 20 tl lik tek kullanımlık e sigaralar işe yarar mı ? denemek istiyorum ama çok fazla (hayatımda görmediğim, bilmediğim bir şeye 200-300 tl vermek fazla geliyor.) öğrenmek için başlangıç öneri var mı? birde aromalı olursa çok iyi olur zira evde nargile var hazırlamak zor geliyor , ayrıca mentollü filtre ile küba tütünü kullanıyorum. dumanı sağlam olan ve ilk kullanım için basit kullanımı olan bir alet arıyorum.




 
e-sigara önermek mantıklı mı bilmiyorum ama ben bi ara şunun beyazını kullanmıştım.
www.esigaramarket.org

bir çok yerde e-sigaraya denk geldim, bundan iyisine açıkçası rastlamadım. hem ufak, hem içimi güzel ve doyurucu. tipi de neredeyse birebir sigara. düğmesi müğmesi yok, çektiğin nefesle sistemi çalıştırıyor.

unutmadan alacaksan eğer bir iki tip vereyim;
bunun içerisinde likit yok. onu ayrı alacaksın. 8-10 lira civarına satılıyordu en son. 10 gün civarı gidiyordu bende bir şişe likit. likitler nikotin oranlarına ve aromalarına göre sınıflandırılmış. 24 mg dan başlayıp 0 a kadar iniyor. 24 mg baya bildiğin hardcore sigara gibi oluyor. ben hepsinden içtim, 18 mg en iyisi gibi geldi. tabi bu senin ağız tadına göre değişir.

ha bir de bunu alacaksan yanında 3-5 tane de atomizer siparişi ver. atomizer sigaranın bir parçası ve belli bir süre sonra eskiyor. 1-2 ayda bir yenisiyle değiştirirsin. tanesi 3-5 liradan satılıyordu.


edit: likitleri dekang marka almıştım. tavsiye ederim.
  • syozkn  (23.10.15 14:41:24 ~ 14:42:51) 
@syozkn peki kullanımı basit mi ? dediğim gibi hayatımda hiç dokunmadım. nasıl kullanılır bilmiyorum


  • kemal ulas barmanbek  (23.10.15 16:13:13) 
çok basit ya. sigara gibi çekiyorsun işte. senin vakumlamanla atomizeri aktif ediyor o çalışıyor. günde bir defa falan likitini damlatıyorsun içine. şişesi ufak zaten göz damlası gibi bir şey. temiz iş.


edit: peki nasıl şarj oluyor diyeceksin. ondan bahsetmemişim. kutusu var bi tane. sigara kutusu büyüklüğünde bile değil. onun içinde taşıyorsun zaten sigarayı. o şarj ediyor kutudayken. akşam eve gittiğinde de kutuyu şarja takıyorsun. 2-3 günde bir şarja taksan yetiyordu gibi hatırlıyorum.
  • syozkn  (23.10.15 16:47:01 ~ 16:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.