[]

şöyle bir süpürge var mıdır?

Şimdi biz evi en iyi ihtimalle ayda bir kere falan süpürüyoruz. öyle olunca da duvar kenarlarında toz yumakları, mutfakta yere sıçrayıp katılaşan lekeler, tuvalette nemden dolayı iyice boka dönmüş bir zemin mevcut.

Bunun normalde çözümü önce süpür sonra sil yöntemi ama ben bu kadar uğraşmak istemiyorum. bunun ikisini bir arada yapan bir süpürge var mı? hani halı yıkamalar gibi hem böyle hijyenik bir şey püskürtsün sonra da bütün boku püsürü içine çeksin.

Var mı böyle bir alet?

(Not: her zeminde kullanmak istiyorum. Örn: halı, taş, parke)

 
soruya cevap degil farkindayim ama, ayda bir temizlikci tutmak da makul olmaz mi?


  • lunker  (23.10.15 10:31:39) 
o yok ama otomatik dolaşıp süpüren süpürge robotlar var. onlar en azından birinci aşamayı kendi kendine halleder, size sadece silmek kalır.


  • safepassage  (23.10.15 10:36:06) 
halılar için de bir köpük vardı onu halıya sıkıp br süre bekledikten sonra süpürgeyle çekiyorsunuz. ama onu normal zeminde kullanamazsınız sanırım.


  • safepassage  (23.10.15 10:37:09) 
buharlı elektrik süpürgelerine bak.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.15 10:43:54) 
buharlı süpürgelerin elektrikli süpürge gibi toz emme vasfı yok. onların sadece şekli elektrikli süpürgeye benziyor. tek yaptığı çaydanlık gibi buhar üretip ucundan vermek. ucuna havlu gibi bezini takıyorsunuz, altından da sıcak buhar verince kiri ıslatıp yumuşatıp bez ile alıyor. yani buharlılar sadece silmeye alternatif. uçuşan tozlara bir şey yapamaz.

size olsa olsa halı yıkama makinesi olur. foşur foşur yıkayıp sonra da çekiyor. ama bayaa sulu olduğu için parkede olmaz, şişirir. halı ve fayansta kullanabilirsiniz.
  • kibritsuyu  (23.10.15 10:58:16 ~ 10:58:51) 
kibritsuyu, fakir'in ikisi bir arada bir modeli olduğunu biliyorum. dikey tutunca süpürüyor, yatayda buhar veriyor. yataya geçerken mob takılıyordur sanırım, orasını tam bilmiyorum. başka firmalar/ modeller de olabilir benzer şeekilde çalışan bakmak lazım.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.15 11:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.