[]

google reklamları/ istenmeyen reklam

google reklam departmanı benle kafa buluyor galiba!!!

reklamları açık tuttuğum tek site burası. haftalardır yaşlı bir kadının yüzünün derisini kaldırdığı bir fotoğraf sağda aşağıda gelip duruyor. nasıl rahatsız edici bir görüntü anlatamam. kadın derisini soyuyor yaa... iğrenç ötesi!!!
tamam yaşım sitenin yaş ortalamasının iki katı ama buruş buruş olmadım henüz. buruş buruş olmayla bi sıkıntım da yok, hatta güzel de olacak bana kalırsa.

reklamı bildiriyorum, bir faydası olmuyor.

ilgi alanıma göre seçebilsem, var mı böyle bir durum, ilgi alanlarım şunlar bana o reklamları gönderebilirsin desem. hayır kozmatikle yaşlanmayla ilgili site de açmıyorum, moda, dikiş filan takip ederim bari onlar olsun. benim görüntüme ilgili sorunum yok, o tür araştırmam neyim yok, kalkmış bana cilt yenileme reklamı gönderiyor. hem de en iğrencinden!

bu kısım google reklam departmanı çalışanlarına, belki görürler:
kapattırmayın evladım reklamlarınızı, akıllı olun azıcık!

 
Bana da estetik reklamlari cikiyomus hahaha :) neden anlamadim :)


  • la noix  (23.10.15 11:00:27) 
(bkz: adblock)


  • omer haybo  (23.10.15 11:31:34) 
@omer haybo, adblock kullanıyorum, bu sitede devre dışı brakıyorum.

@la noix, google bize bişeyler anlatma çalışıyor, bizim anlamaya niyetimiz yok, hahahah:)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.15 11:49:15 ~ 11:50:25) 
bu duyurudayken adblocku kapattım, o reklam bana da çıktı. aç adblock'u gitsin.


  • inheritance  (23.10.15 11:54:07) 
want2die, şimdi baktım ilgi alanları takibi kapalıymış bende de. yaşımı görüp buruşuk kadın yolluyor heralde :/
ilgi alanlarımı açayım bari bakalım ne olacak...

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.15 12:27:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.