[]

badi

kotası hâlâ var mı? varsa sayı kaç?

bi de "yazılarını kaçırma bak " dediklerinizden yazsanıza bana, sözlüğü daha çok badilerden okuyorum, azıcık gelişsin. demin baktım da 352 badim varmış, çoğu da eski nesil.

edit: duyurum kapalıyken 1 cevap verilmiş görüyorum, açıyorum cevap yoook :) eklentiyi yazan arkadaşa teşekkürler :)
sevgili yepisyeni troll'üm özlersem görüşürüz canım :)

 
Ben kendimi oneriyorum. Oldukca faydali seyler yazdigimi dusunuyorum.

Bir de diesel1907 bol bol ingilizce kaynak taramasi yapip turkceye cevirip yayimlayan bir arkadas.
  • floydian  (23.10.15 10:19:16) 
floydian'ın yazdığı bir cevap gözüküyor burda.

neyse badi olarak ben de ahmetfirat'ı önereyim.
  • nickimin hakkini veremedim  (23.10.15 11:22:03) 
teşekkürler @nickimin hakkini veremedim.

floydian butün yazılarını silmiş, kendini öneriyor! diğer önerdiği de troll.
(önerdiği troll'ün de çocuk yetiştirmeyle ilgili bir yazısı var, 200 kişiye yakın favoriye alan olmuş. yazık o çocuklara! )
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.15 11:46:41) 
Cok zekisin sana uygun kimse olamaz burada. Diesel1907 gok yeleli hesabiyla ifsa oldu ama diesel1907 ile ne trollugu yapmis arkadas. Aksine cok faydali yazilari vardir ama tabii senin kadar zeki insanlara troll gibi gelmesi normal. Sen git otisabi oku. Kendimi onermem sakaydi onu bile anlamadiysan otisabiye taparsin.


  • floydian  (23.10.15 11:50:16 ~ 11:57:01) 
floydian'a ben de katılıyorum. ifşa olduktan sonra normale döndü o arkadaş. yazıları da zatne söylendiği gibi makale çevirisi, derlemesi falan hoş bence de okuması.


  • nickimin hakkini veremedim  (23.10.15 12:01:50) 
@floydian, sayfayı yenile butonuna basınca yazdıkların çıkıyor. gördüm madem cevaplayayım:

çok zeki falan değilim. önerilen yazarlardan ilkinin (bu sen oluyorsun) bir tek yazısı olmayan, diğeri de sözlüğün en bilindik troll ü çıksa sen ne yapardın?
seninle aramızda bir arkadaşlık da geliştirmedik, birbirimize şakalar yapalım, şakalarımızı anlayalım durumumuz da yok. değil mi?

diesel 1907'yi inceleyeceğim, dediğin gibiyse gelip teşekkür etmesini de bilirim.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (23.10.15 12:08:50) 
beni ekleyebilirsin entrylerimi dikkatlice yazarım.


  • follow rivers  (31.10.15 03:23:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.