[]

2016 kpss hakkında

Şuan üni 3. Sınıftayım ve biz mezun olunca sınav olmayacak diye baya reklam yaptılar herkes de girecek.
Şimdi lise mezunu sayıldığım için sadece genel yetenek genel kültür sınavına mı gireceğim? Mezun olduğumda bu sonuç ile atanabilecek miyim? Alan sınavına falan girmeme gerek yok mu?
Sizce çalışmaya başlasam mı yoksa yds'ye mi çalışsam veya derslere mi ağırlık versem? Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim.


 
sınavın geçerlilik süresi içinde mezun olabilecek durumdaysan istediğin sınava girebilirsin. mezun olduktan sonra da onun sonucuyla atanmak için tercih yaparsın..


  • nrmnm  (23.10.15 00:56:57) 
arkadaşım şuan hem kpss lisansa hem de lise kpss ye girebilirsin. ancak kpss lise de memur olmak için 95 üzeri puan alman gerekir. bilgin olsun.


  • candoguaydin  (23.10.15 01:26:29) 
Kpss lisans için hangi sınavlara girmem gerekiyor? Genel kültür genel yetenek var mı? Lise sınavında kazanacağımı düşünmüyorum.


  • diffarensiyel  (23.10.15 01:29:41) 
Puanın iki yıl geçerli. Eger lisans sinavina girer de bu Sure içinde mezun olursan kullanabilirsin o puanı. KPSS lisans için genel kültür genel yetenek + alan (hukuk, iktisat, muhasebe, maliye, işletme ve diğer iibf bölümleri) sınavına girmenn lazim. Tabi ne okuduğunu yazmamissin. İİBF olduğunu varsaydim.

Ayrıca bu sınavın kalkacağı yok. Merak etme. Şimdiden kasma. Önceden yds için çalışmak daha mantıklı. Çünkü hem okul hem KPSS çok çok zor olur. İyi bi puan alamazsın gibi.
  • elorelia  (23.10.15 08:05:14 ~ 08:20:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.