[]

Karasinegi ne yapalim?

(Oldukca ciddi bir soru bu, dalga gecmeyin lutfen)

Kanatlarindan biri kirilmis bir karasinek var elimizde, ne yapalim biz bu hayvani simdi?

Besleyebilir miyiz, nasil yapicaz? Olmesin garibim.

 
Komik misin coyote? Benim hatam ve ihmalim yuzumden bir hayvan zarar gordu ve bir cozum ariyorum burada.


  • mutevazi  (22.10.15 20:09:39) 
veterinere götürün gereken ne varsa yapar.


  • diffarensiyel  (22.10.15 20:13:34) 
Kardes yuru git o zaman? Her gordugun duyuruya cevap vermek zorunda misin?


  • mutevazi  (22.10.15 20:13:48) 
sinek tedavisi yapılmıyor bildiğim kadarıyla. başka bir hayvan acılarına son versin, doğal ekosistem içerisinde.


  • ertalpius  (22.10.15 20:26:10) 
112 acili arayın


  • i ve been mistreated  (22.10.15 21:07:26) 
siz doğaya bırakın. seçilim gerekeni yapacak.


  • icim urperiyor  (22.10.15 21:20:08) 
örümcek ağına atın. örümcek yararlansın bari.


  • aslil  (22.10.15 21:52:55) 
uçamayacağına göre besleyeceksiniz?

veteriner ne yapacak, kanat mı takacak hayvana. sineklerde rejenerasyon da olmadığına göre ya besleyeceksiniz, ya doğaya bırakacaksınız.
  • godoşu beklerken  (22.10.15 22:01:59) 
yaşam hakkına insan, hayvan, böcek, ağaç, bitki ayırt etmeksizin her canlı sahiptir. böyle düşünmüyorsanız da böyle düşünen insanlara sataşmayı bırakın!

@mutevazi muhtemelen uçamayacak, kanadı yenilenmeyecek. kavanoz gibi bir şeye koyup, kapağı açık, beslenebileceği bir şeyler de koyarsan devam edebileceği kadar yaşar.
  • madarch  (22.10.15 22:32:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.