[]

Kitap önerin bana

Kindle aldim 1 seneyi gecti, daha 1 kitap okudum oyle duruyor.

Kitap okumak istiyorum ama her kitabi da okuyamiyorum.
Ilgili cekmesi lazim.
Mesela tarih, siyaset falan iceriyorsa acayip canimi sıkıyor, hosuma gitmiyor.
Böyle film tadında, icinde ve sonunda şaşırtan, karakterler karsimdaymis gibi kendisini anlatabilen ve kenara koyduğumda devamını merak edeceğim bir kitap önerebilir misiniz?

Ekitap olarak varsa da direkt gonderebilirsiniz hatta.
Tesekkurler.

 
the martian


  • inheritance  (22.10.15 17:48:43) 
yüzyıllık yalnızlık


  • restlesss  (22.10.15 17:52:23) 
öncelikle (bkz: e-kitap servisi meritokrasi)

sonralıkla, orada bulacağın bilimum stephen king, clive cussler, agatha christie, dan brown, jack london... kitabını önümüzdeki 30 sene boyunca okuyabilirsin.

iyi okumalar.
  • hypervaskulerdondurucu  (22.10.15 17:53:16) 
hyper+1

o kadar çko kitap var ki bunu mu okusam şunu mu derken bırakıyorum yarıda. bir yandan faydalı oldu bir yandan kötü.
  • ayiadam  (22.10.15 18:23:56) 
ingvar ambjörsen in beyaz zenciler i tam öyle mesela. irvine welsh in büyük şeflerin yatakodası sırları kitabı ya da tutkal adlı kitabı da. phillip dick in çoğu kitabı da okunmaya değer. jack london un suikast bürosu nu okudum daha yeni, o da çok ilginç öyle tuhaf tipleri seviyorsan.


  • alice practice  (22.10.15 18:28:22) 
hard scifi seviyorsan inheritence +1
diğer hallerde hyper +1

dip not: kindle ile okumak bir keyif. mahrum etme kendini. kitap okuyamıyorsan webde okuduklarını gönder oradan oku.
  • ertalpius  (22.10.15 18:47:39) 
yuzyillik yalnizlik okuma sakin sikintidan camdan assa atarsin aleti.
asimov vakif serisini oku sci-fi seviyorsan.

  • chaotic good  (22.10.15 18:53:26 ~ 18:54:26) 
görünmez canavarlar-chuck palahniuk ilgi çekici şaşırtıcı ve duygulu bi kitap. aklıma geldikçe alıp hediye ediyorum birilerine. meritokraside de e-kitabı var. dorian grey'in portresi de bende bahsettiğin duyguları uyandırmıştı ilk okuduğumda ama yıllar oldu tabi, belki okumuşsundur gerçi.


  • nickbulmayamuvaffakolamam  (22.10.15 18:54:50) 
Ameraika'da kirk yil - Yilmaz erolgac
Al, oku.

  • stavro  (22.10.15 21:40:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.