[]

En hızlı adrese teslim kargo hangisi

Şb




 
Kargo şirketleri şubeye göre değişiyor. O yüzden hemen hemen hepsi aynı bence. Önemli olan şube.


  • arockm  (22.10.15 15:54:00) 
adrese teslim ise UPS ile hiç sorun yaşamadım.


  • polifonik osuruk  (22.10.15 15:59:08) 
ups


  • dieselsingle2  (22.10.15 16:01:08) 
ups ve aras ile inanılmaz problem yaşadım. ups gayriciddi davranıyor. hiçbir muhatap yok karşınızda. mng en iyisi ama şubeye göre hep değişiklik gösteriyor.


  • gulsum  (22.10.15 16:01:33) 
aras kargonun günaydın hizmeti olan yerlere ertesi gün ulaşıyor saat 10:00'a kadar. uçak kargo hizmetide var.


  • 1917  (22.10.15 16:01:53) 
cevabım alakasız olabilir ancak, ev yerinde iş yerine göndertin kargoyu, çünkü kargo şirketleri işyerlerine teslimat yaparken daha hassas davranıyor diye düşünüyorum.


  • innerbliss  (22.10.15 16:04:08) 
eski usül otobüse ver karşı taraf muavinden alsın. daha hızlısını görmedim.
firma bazında sorarsan hepsi aynı...

  • kuzey li  (22.10.15 16:06:24) 
bugüne kadar gördüğüm en hızlı ve en düzgün çalışan şirket yurtiçi kargo.

yurtiçi kargo ile ilgili yapılan en büyük şikayet adrese gelmediği halde geldik bulamadık demesi. evet ev adresi kullanıyorsanız böyle bir çakallık yaptıkları doğru, ben işyeri adresi verdiğim için "ehehe geldik bulamadık" diye uyduramayacakları için illa ki geliyorlar. çoğunlukla da bu civarın kargoları evrak, mal gibi ciddi teslimatlar olduğu için sallanmak işlerine gelmiyor.

eğer mümkünse işyeri adresi kullanarak yurtiçi kargo diyorum.

mng de ikinci alternatif olabilir.
  • kibritsuyu  (22.10.15 16:19:30 ~ 16:21:41) 
aras iyiydi, son kargomda bozdular. öyle böyle değil hem de. bi daha kullanmayı düşünmüyorum.


  • icim urperiyor  (22.10.15 17:56:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.