[]

Galatasaray-Benfica maçını Azeri uydusundan Biss key ile seyretmek?

haram mıdır? Bu konuyu birkaç arkadaş tartıştık, kimi internetten illegal link ile seyretmekten bir farkı olmadığını söylüyor, kimi arka kapıyı kullanmak olduğunu söylüyor. benim görüşüm şu: maçı türksattan seyretmek zorunda mıyım? azeri uydusuna çevirdim seyrediyorum işte ama biss key (çok basit bir şifre bu: 12345678 gibi) girdiğim için benim de kafam bulanık. ne dersiniz?




 
biss key yasal değil diye biliyorum. dolayısıyla netten izlemetten farkı yok.

ayrıca şimdi bununla kafayı bulandırmanın ne anlamı var? izlemeden önce açacaktın bu duyuruyu.
  • cokponcik  (22.10.15 13:41:34 ~ 13:42:47) 
tek sorun biss key ise haram olmamalı çünkü bir ara star tv'deki şampiyonlar ligi maçlarını şifre girip izliyorduk. aynı şekilde euro 2008'i de türkiye'de uydu kullanan herkes atv'de biss key ile izledi..

o zaman uydu haramsadfsghjkl
  • nrmnm  (22.10.15 13:42:53 ~ 13:46:57) 
eğer o şifre ücretsiz verilen/bilinen bir şifreyse haram değildir ''bence''. Ama para verilip de alınıyorsa ve sen bunu internetten bulup, uyduya girdiysen ''basit'' bile olsa haramdır.


  • alcapon  (22.10.15 13:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.