[]

Şu köpüklü banyolardaki köpükler ne ile elde ediliyor?

Normal duş jeli falan demeyin, onlar bu şekilde köpürtmüyor çünkü :D

Bir de bonus soru: banyo tuzu ne işe yarar?


 
(bkz: banyo köpüğü) avon kataloğu okumanın bir gün işe yarayacağını biliyordum.
banyo tuzu ne işe yarar hiçbir fikrim yok. sözlükteki başlığında uyuşturucu demişler.

  • inheritance  (22.10.15 09:50:20) 
köpürmeyi sağlayan şey sls ve sles olarak kısaltılan sodyum lauryl sülfat ve sodyum laureth sülfat isimli iki kimyasal. şampuanlarda da, duş jellerinde de, diş macunlarında da hep bu ikisi sağlıyor köpürmeyi.

banyoyu köpük köpük yapan ise adına "banyo köpüğü" denen ve tek numarası içinde normal şampuana veya duş jeline göre daha fazla sls/sles içeren bir çeşit jel.

body shop mudur nedir orada güzel kokuluları falan var. lakin zararlı bir kimyasal olduğu söyleniyor. dikkatli kullanmak lazım.
  • kibritsuyu  (22.10.15 09:59:52) 
Banyo tuzları sıcak suda çözünüp işte güzel koku, aromaterapi, mineral falan gibi hedeler sağlıyor.Tabii küveti doldurmak gerekiyor kullanmak için. İsterseniz suyla ezdikten sonra peeling için falan da kullanabilirsiniz.


  • whoosie  (22.10.15 10:12:24 ~ 10:13:22) 
dessy pinterest'e diy bath bomb yazarsan bi sürü tarif çıkacak, evde yapabilirsin onu.


  • littlejack  (22.10.15 15:06:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.