Giriş
(5)

spam mailden bıktım

Frederick Co
yahu bu outlook dan bıktım. spamlari görmüyor sürekli ana klasöre düşüyor.kolayca ruscakolayca ingilizcekolayca almanca öğretiyoruz diksiyon kursları yeter yahu. kimlik avcısı diye işaretliyorum yine yine yine.mecbur olmasam kullanmam direk gmail e geçerim.hatta yavaştan taşınayım bari
yahu bu outlook dan bıktım. spamlari görmüyor sürekli ana klasöre düşüyor.
kolayca rusca
kolayca ingilizce
kolayca almanca öğretiyoruz
diksiyon kursları
yeter yahu. kimlik avcısı diye işaretliyorum yine yine yine.
mecbur olmasam kullanmam direk gmail e geçerim.
hatta yavaştan taşınayım bari
0
Frederick Co
(21.10.15)
mail sağlayıcınızda problem olmasın? outlook uygulamasından bahsediyoruz değil mi? dediğiniz şeyler bende spame düşüyor direkt.
0
eksi sozlukte eksiyen adam
(21.10.15)
benim gmailde şöyle bir filtrem var
("Unsubscribe" OR "Üyelikten Ayrıl" OR "istemiyorsanız tıklayınız" OR "buraya tıklayınız")

böyle bir flitre oluşturup eşleşenleri inbox a değil ayrı bir dizine at, arada sırada bakarsın.
0
Sir Anthony Hopkins
(21.10.15)
Bende de hep spame dusuyor. Bir de onlari engelliyorun toptan.
0
floydian
(21.10.15)
sırf bu yüzden gmaile geçtim. ne kadar spam olarak işaretlesen de, ne kadar unsubscribe yapsan da yetmiyor. her geçen gün artıyor.
0
cetoxim
(21.10.15)
outlook.com da tüm hesaplarım. [email protected] gibi 5 hesap var. gına geldi ya
0
🌸Frederick Co
(21.10.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.