[]

Temizlik Şirketi önerisi (Ev Temizliği için) - İstanbul Anadolu yk.

selamlar,

artık düzgün ve işini güzel yapan gündelikçi bulmak çok zor hale geldi. ya umarsızca evdeki eşyaları kırıp parçalıyorlar, ya fırsat bulduklarında yürütmeler vs oluyor. başka şeyler de duydum ama onlar ekstrem örnekler tabii.

sanırım son zamanlarda ev temizliği için de şirket tipi oluşumlar türemiş. birkaç kişi, kendi temizlik malzemeleriyle gelip, hızlıca temizliği yapıp gidiyorlarmış. bu konuda çok cahil olduğumu belli etmiş olsum sanırsam, şimdi öneri isteme kısmına geçeyim:

kendinizin de kullandığı, güzel çalışan, eli çabuk ve en önemlisi memnun kaldığınız böyle bir şirket var mıdır bana önerebileceğiniz?

başlıkta da belirttiğim üzere, yer İstanbul Anadolu yakası. semt de farkediyorsa Kozyatağı, Bostancı veya Kadıköy olabilir.

şimdiden teşekkürler, tertemiz günler!

 
takip.

şirket değil de kadın biliyorum bir kaç tane.
  • [silinmiş]  (21.10.15 08:37:25) 
internette de bulamıyorum işin garibi. abuk subuk siteler çıkıyor karşıma, hiçbiri de güven vermiyor. ya da ben düzgün aratamadım konu cahili olduğumdan...


  • loveinaflipbook  (21.10.15 10:07:14) 
pirpak temizlik var ben onu çağırıyorum. her kadın aynı derecede iyi temizlemiyor ama en azından güvenilirler 2 senedir onlar geliyor


  • sta  (21.10.15 10:07:22) 
Ben iki yıl önce bir kaç defa Europak diye bir firmadan hizmet aldım. Memnun kaldım. Acıbadem'de firma. Yalnız Gürcü bayan gondermesinler yanlış anlaşılmasın ırkci değilim :) Bizim türk hatunlar gibi cillop temizlik yapamıyorlar :)


  • old possum  (21.10.15 11:06:59) 
mutlubiev.com

oldukça memnun kaldım.
  • robin crusoe  (21.10.15 11:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.