[]

Pokerden anlayanlar bir bakabilir mi?

Ekteki videoda 7:13 civarlarından sonra olan olay nedir?İngilizcem tam olarak anlamaya yetmedi,şimdiden teşekkürler.

www.youtube.com


 
kadin 60 bin artirmis, koroknai oyuna all in demis. sonra ucuncu adam fold demis, all in diyen adam oyun bitti diye karti acmis ama dorduncu hala oyunda oldugu icin oyun bozulmus.

anladigim bu.

sonra da kagidi acip oyunu bozan koroknai'den mecburen 60 bin artiran kadina o kadar para vermek zorundasin diyorlar.
  • bohr atom modeli  (21.10.15 03:10:13 ~ 03:12:50) 
vay be adamın mallığı yüzünden kadının pocket kingsi güme gitti ne saçma kuralmış böyle.

teşekkürler.

adamın eli hakkında herhangi bir bilgimiz yok ama değil mi ya da ben mi fark edemedim?
  • mesa  (21.10.15 03:14:47 ~ 03:26:34) 
kadın ile adam arasında geçen bir durum bu. kadın 60 bin artırmış, adam all in demiş, üçüncü oyuncu fold demiş. daha sonra adam, kadın cevap vermeden kartlarını göstermiş. gösterdiği için de oyun askıya alınmış ve sonucunda adamın kadına 60 bin ödemesine karar verilmiş. benim anladığım bu oldu.

adamın eli hakkında bilgimiz yokmuş, bir önceki oyuna bakmışım :)
  • devilred  (21.10.15 04:04:41 ~ 04:10:20) 
Yok abi ben de tekrar dinledim de kadın 60 bin artırıyor adam all in diyor,big blind olan kişi fold diyor ondan sonra da adam kadını unutup kartlarını mı açıyor(ki açıyorsa adamın elini falan görmedim ben) kartları ortaya mı atıyor öyle bir şey.


  • mesa  (21.10.15 04:10:40) 
şöyle de bir durum var ki kadın oyunun devam etmesini istiyor, call dedim diyor ama kural gereği oyun devam edemiyor ve 60 bin ile yetinmek zorunda kalıyor. üzgün olması o yüzden.


  • devilred  (21.10.15 04:14:19) 
adam oyun bitti diye kartları açmamış, kartları kapalı olarak atmış ve diğer kartların arasına karışmış.


  • archmage mahmut  (21.10.15 04:15:16) 
"cards falling down" diyor, bu durumda mahmut'un dediği daha mantıklı. eli de görmüyoruz zaten. kadının fold dediğini düşünüp oyunu aldığını sanmış olmalı. kartları atınca da diğer kartların arasına karışmış olmalı kartları.


  • devilred  (21.10.15 04:18:46) 
beyler gözünüzden anlayıp yazmayın şuraya

1-baumann +60k
2- kokoroi all in
3- fold
sıra baumann da
adam 3. foldlayınca atmış kartları (kapalı)
ne bok yicez diye tartışıyorlar
  • cenkertem.afc  (21.11.15 01:02:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.