[]

Gençliğin kıymetini nasıl bilirsiniz?

hani yaşlılar derler ya hep gençliğinizin kıymetini bilin sonra pişman olmayın diye. ben ne yapayım da gençliğimin kıymetini bilmiş olayım? ileride ah ulan bilemedim gençliğimin kıymetini demeyeyim?




 
hicbirseyi kafana takma. zaman kaybetme. pisman olma. istedigini yap. dunyayi gez. hayatini yasa.

edit: tabi bos gezenin bos kalfasi olarak degil, hayatini kazanarak yapacaksin.
  • ermanen  (08.10.09 18:20:40 ~ 18:24:44) 
gez dolan dur!


  • sakabilmemneyi  (08.10.09 18:21:11) 
kutsal bir metin yazarsam giris cumlesi olarak kullanacagim cumle senin cevabin:

dişari çik...
ama cok dişari...
çitin ote tarafina...
  • les  (08.10.09 19:33:39) 
(bkz: interrail)


  • the patient  (08.10.09 19:49:38) 
  • hikaye mesture  (08.10.09 20:01:43) 
bu laf da..aktif,hizli,güçlü,yakışıklı,güzel,zeki iken naparsan yaaprsın elden ayaktan düşünce çabalasanda vücüt gitmez motor su kaynatmıştır bi kere.


  • jamswety  (08.10.09 20:34:10) 
başkalarını memnun etmek için değil kendin için yaşa. sonra yaş ilerlediğinde bir de bakıyorsun kimse seni memnun etmek için kılını kıpırdatmıyor.


  • synick  (09.10.09 01:50:18) 
30'una kadar sevişerek oku:)


  • dogumdansancili  (09.10.09 02:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.