[]

İnatçı hıçkırık

Merhaba,

24 saatten uzun süredir hıçkırıyorum. Sürekli değil, ancak bir başladı mı bir saatten uzun sürüyor ve birkaç saat sonra tekrar ediyor.

Daha önce de birkaç kez böyle bir şey oldu, birkaç gün sonra geçti. Doktora da gittim önce, ama bir şey yapılmadı.

Doktor tavsiyesi olan ağıza burna poşet dayayıp karbondioksit solumak da işe yaramıyor, havasızlıktan gözüm kararmaya, başım dönmeye başlasa bile işe yaramıyor.

Su iç, nefesini tut vs dışında bir öneriniz var mı? Sebebi ne olabilir? Reflü veya yemek borusundaki yırtık gibi bir şey olabilir mi?

 
yarım limonu çay bardağına sık, shot yap


  • fallopian  (20.10.15 20:18:31) 
reflu den sonraki yazdıgın kısım buyuk ihtimal.
her gün düzenli aç karnına iyi kalite bal ye (iyi kalite,iyi kalite).

  • jamswety  (20.10.15 20:19:57) 
Limona bir şans ver.


  • higher state of consciousness  (20.10.15 20:31:07) 
Bir parça simit yerken oldu, galiba iyi çiğnemeden yutmaya çalıştım ve zor geçti, bu arada zarar vermiş olabilir. Ama bu kadar sürmesi ve zaman zaman (birkaç yılda bir) tekrarlaması başka bir sebep olabileceğini düşündürüyor. Üstelik 3 saatten uzun süren hıçkırıkların önemli olabileceği yazıyor bazı yerlerde.


  • fadetoreality  (20.10.15 20:35:50) 
Merhaba,

Öncelikle eksisozluk.com

Uzun yıllardır bendede var bu sıkıntı. Bir çözümü yok maalesef çok yollar denedim gitmediğim doktor kalmadı diyebilirim. En sonunda hıçkırık başladığı zaman sakinleştirici kullanmaya başladım. En azından eskisi kadar basınç yaratmıyor bünyemde. Geçmiş olsun.
  • misyoner domates  (20.10.15 21:14:17) 
@misyoner domates tedavi gördüm demişsiniz, nasıl bir tedavi acaba?


  • fadetoreality  (20.10.15 22:38:08) 
ilk olarak kalpten şüphelendi doktorum ama bir sıkıntı çıkmadı. daha sonra bir nörolog inceledi, onda da bir problem olmadı. mideden çeşitli aralıklarla üç kere endoskopi oldum. reflü, gastrit, mide fıtığı ve midemde mikrop çıktı. 1 yıl antibiyotik ve çeşitli mide ilaçları kullandım ama, sadece yeme içmem düzene girdi midem rahatladı, hıçkırık aynen devam etmekte. en son olarak uyku kaynaklı olabileceğini düşünerek bir uyku merkezine yatmayı düşünüyorum, çünkü beni genelde uykuda tutmakta.


  • misyoner domates  (20.10.15 23:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.