[]

grip olmayı engelleyici ilaç ve malzemeler

havaların çok soğuk olmaması ve odamda sigara içmem sebebiyle odanın camı 24 saat açık dün gece biraz üşüttüm sanırım burnum akıyor falan ama tam grip olmadım ve olmak istemiyorum çünkü çok kötü geçiriyorum gribi.
böyle kırgınlığı alan grip olmayı engelleyici ne ilaç tavsiye edersiniz?



 
ben de aynı böyle oldum dün. bugünde bir halsizlik var. aferin içtim dün yatmadan bi de güzel bi terledim şimdi daha iyiyim.


  • ayna bugusu  (20.10.15 11:56:01) 
Bol su iç. Vücut sürekli devir daim halinde olsun. Şeker, tahıl vs. tüketme. İstanbul'da hava güneşli bugün. Bu civardaysan açık havada ol.


  • arnold schwarzeneger  (20.10.15 12:01:55) 
Nurofen cold+flu

Semptomlari tedavi eder.
  • kuehles blondes  (20.10.15 12:04:55) 
grip ilaçlarına alerjim olduğu için genelde bitki çayları ile idare ediyorum.
sıcak bir bardak suya bir çay kaşığı toz zencefil, azıcık toz tarçın, artı istenilen miktarda bal ve limon koyup içiyorum, bana en etkili gelen bu, deneyebilirsin.

  • peggy  (20.10.15 12:21:07) 
ağızı ve boğazı tuzlu su ile gargara yaparak temizlemek en iyi yöntem. taze meyve ve yeşil yapraklı şeyleri fazla tüketmek direncinizi artırır. sıcak banyo ve bol su içmek de işe yarar.


  • madarch  (20.10.15 12:40:32) 
Umca dururken başka bir tavsiye vermem.
sabah öğle akşam, 1 bardak suya 20-30 damla umca damlatıp iç, hasta olmazsın.

  • innerbliss  (20.10.15 12:47:31) 
Evdeki meyveleri kabuklu halleriyle ikiye böl kaynat her meyveden 1 tane. Sonra çay niyetine iç içine tat versin diye bal ve cubuk tarçın ekleyebilirsin. İlaç kullanma karaciğer e zarar :(


  • indescribable  (20.10.15 13:36:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.