[]

Kopenhag vs. Stokholm

Küçük bi kış turu için hangisini tavsiye edersiniz? Yılbaşı hangisinde nefis olur? Hangisi daha ucuz?




 
Her ikisi de nefis olur...Her ikisi de pahali ama Kopenhag bir tik daha pahalidir..
Gece hayati Kopenhagda daha iyidir...Kopenhagi iskandinavya@nin liberal daha rahat bir sehri olarak dusunebilirsiniz..

  • zaman öğütücü  (19.10.15 22:11:12) 
stockholmü kopehaga gore daha çok begenmistim, bence daha romantik, estetik..durumlar eşitlendi yukarıdaki arkadaşla, şimdi siz dusunun


  • fallopian  (19.10.15 23:07:33) 
ben kopenhagçıyım ama yılbaşı stockholm daha iyi olur gibi. daha masalsı bir havası var. bi de kopenhagta yılbaşı milyon tane hava fişek patlatıyorlarmış, pek güvenli değil diyorlar:)


  • hayley williams ile evlenecek genc  (19.10.15 23:38:36) 
ikisi de avrupa standartlarina gore pahali. ama ne aradigna bagli. eger gercek bi iskandinav sehri bir viking havasi tatmak istiyorsan stockholm bir adim onde. kopenhag biraz daha alman ya da hollanda sehirlerini andiriyor. kristiyana diye ozerk bi bolgesi var bu haliyle amsterdam'a da benziyor. ot, maruhana falan basi gotu dagitmak serbest.

yani aralarinda genel olarak pek bi fark yok. ikisi de hayvan gibi soguk olur bu arada. belki kopenhag yapip gunubirlik isvec sehri olan malmo'ye gidebilirsin. nerdeyse taksim - bostanci mesafesi kadar.
  • benjamin breeg  (19.10.15 23:46:18) 
bence ikisini de kapsayan bir tur gibi birşey varsa ona bak. ikisi de pahalı ve soğuk son tahlilde.


  • eindaclub  (20.10.15 09:19:05) 
christiania freetown'ı içerdiği için Kopenhag derim ama stokholm'ü görmedim.


  • theli  (06.11.15 12:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.