[]

Aile hekiminin türbanı olması ve muayene

Merhaba,

Genel sağlık sigortam öğrenciliğim bittiği için malesef yok. O yüzden randevu alamıyorum devlet hastanelerinden (sanırım). Aile hekimine ürolojik bir hastalık sebebiyle gitmek en yakın çözüm gibi dursa da aile hekimimiz kadın ve türbanlı olduğundan birazcık çekinmiyor değilim.

Tam olarak çekincem kadının beni tersleme ihtimali. Git ürologa diye başından savabilir mi? Sonuçta genital bölgeme bakmak istemeyebilir. Aile hekimine bu şikayetle giden varsa endişelerim hakkında bilgi verirse sevinirim.

Teşekkürler.

 
O seni zaten urolojiye yönlendirecek, bakmaz bile. Aile hekimi niye var anlamıyorum zaten.


  • mandalina kokusu  (19.10.15 21:55:13) 
branş doktoruna görünmeni tavsiye edebilir, hastalığa bağlı ama türbanlıyım diye o kısmı muayne etmeye çekinmek doktorluk ahlakına sığmaz diyorum.

Ama istemezsede illa bir kılıf bulup haklı duruma geçecektir.
  • basond  (19.10.15 21:56:17) 
aile hekimine böyle bir şikayetle gitmedim.
tahminim söyleyeceğin belirtilere göre ilaç yazacak. yani açıp bakmayacak. geçmezse üroloğa git diyecek.

  • az once yarim bira icmis behzat c  (19.10.15 21:57:24) 
donu çözmene fırsat bulamadan sevki alırsın bence güzel abicm. prosedürü bilmiyorum ama aile hekimlerinin röntgenli gözleri ve seyyar mikrobiyoloji labları olmadığını düşünüyorum.


  • kargn  (19.10.15 21:57:44) 
her ürolojik hastalıkta doktorun görmesi dokunması gerekiyor mu? bilmediğim için soruyorum.


  • kaledekiyalnizlik  (19.10.15 22:01:28) 
Aile hekimi uzmanlari ufak tefek islerle mesgul etmemek icin var. urolojik problemin ise nezle vb ile karsilastiralamayacagini dusunuyorum.

Uygun fiyatli ozel hastaneleri arastirin bence.
  • kuehles blondes  (19.10.15 22:10:21) 
bir kez türbanlı aile hekimine denk geldim ve hala kadına lanet yağdırıyorum. kadın muayene için dokunmayı bırak yaklaşmaya bile çekiniyor. adi karıyı bimer'e şikayet etmeme rağmen hakkında tek bir işlem bile yapılmadı. paran varsa git özele kardeşim,yoksa da aile hekimini değiştirmeni öneririm.


  • rakicandir  (19.10.15 22:22:32) 
GÜZEL KARDEŞİM her şeyi anladımda türbansız doktorlar direk sedyeye yatırıp mevzuya falan mı dalıyor sanıyorsun sen hayırdır?

Git ürolağa demek başından savmak değil doğrusunu yapmaktır ayrıca. Yahu şu ülkenin okumuş dediğimiz adamlarına bak sorulara bak nereye gidiyor bu ülke yorumsuz yemin ediyorum.
  • tekila shot bardağı  (19.10.15 23:16:17) 
sorun türban da ya da açık saçlı olmasında değil. sorun doktorun ilgililiği hakkında... hastaneye ortopediye gittim. ayağım ağrıyor şöyle oluyor dedim. hiç oturduğu yerden kalkmadı, bakmadı, rontgene bile göndermedi...


  • gotic  (19.10.15 23:20:28) 
Başörtülüyüm ve aile hekimiyim. Endişelerin yersiz, ancak aile sağlığı merkezlerinin imkanları çok kısıtlı akciğer filmi bile çekemiyoruz Ayrıntılı tetkik için ürolojiye gitmeniz sizin açınızdan daha faydalı olur. Yine de Öncesinde aile hekiminizle görüşün derim. Geçmiş olsun


  • tearif  (20.10.15 00:14:09) 
Aile hekimi erkek de olsa acik kadin da olsa zaten ilgilenmeyecek bence o konuyla. Turbanla alaksi yok. Sevk eder bence.


  • stavro  (20.10.15 00:40:50 ~ 00:41:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.