[]

sikloplejin'i kötü bir niyet için kullanma

bu arkadaş göz damlası, bizim müdür kullanıyor fakat elindeki bittiği için benden rica etti, bende eve giderken tanıdık eczacıdan alırım dedim.

eczaneye gittim, adam önce elimde yok dedi ama sonradan istemeye istemeye verdi, bu işlere fazla bulaşma dedi. neden diye sordum, pek iyi niyetli kişiler almaz bunu dedi. bayan müdüre alacağımı söyleyince ikna oldu. ısrar ettim ama nasıl bir art niyetle kullanılacağını söylemek istemedi, bende tedirgin tedirgin ayrıldım yanından.

adam kaç yıllık aile dostumuz, bizde çok samimiyiz ama ilk defa böyle abartı bir tepki verdiğini gördüm ve gerçekten merak ettim, ne için kullanılabilir ki bu?

 
Kafa yapiyo ondan


  • la noix  (19.10.15 19:26:17) 
etken maddesi cyclopentolate hcl imiş ve kimi yan etkileri bunlarmış. yapılan vaka çalışmalarına göre cyclopentolate bağımlısı kimseler varmış. günde birkaç şişeyi gözüne damlatan ve kızarıklık vb. şikayetlerle doktora başvurduğunda keşfedilen. ailesi tarafından psikiyatrik yardım talep edilen birinden falan bahsetmişler. psikoaktif etkileri nedeniyle kullanılıyormuş özetle. halüsinasyon vb.

Clumsiness or unsteadiness
confusion
constipation, full feeling, passing gas, or stomach cramps or pain
fast or irregular heartbeat
convulsions (seizures)
fever
flushing or redness of face
hallucinations (seeing, hearing, or feeling things that are not there)
passing urine less often
skin rash
slurred speech
swollen stomach (in infants)
thirst or dryness of mouth
unusual behavior, such as disorientation to time or place, failure to recognize people, hyperactivity, or restlessness, especially in children
unusual drowsiness, tiredness, or weakness
  • cozemedim  (19.10.15 19:28:23) 
Çeşitli göz damlaları uyuşturucunun hissini kuvvetlendirmek için kullanılıyor. Vice news rusyada krokodil kullanan gençlerle bi program yapmıştı, kanına enjekte ediyordu bağımlılar.


  • me gusta  (19.10.15 19:42:05) 
antikolinerjik ilaçların bağımlılık yapma riski vardır


  • ceycey e  (19.10.15 20:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.