[]

arasam mı?

Önceki duyuruyu okuyanlar bilir. İki haftadır ayrıyız dört senelik ilişki. İki gündür ise hiç konuşmuyoruz sıfır. Ben konuşmak istiyorum arkadaşlarım ise özleyip onun arayacağını söylüyorlar. Sizce arasam mi?




 
"ben aramayayım o arasın" düşüncesi mantıklı gelmiyor bana. aramak istiyorsanız arayın, belki o kafasında tamamen bitirdi ya da arayın diye bekliyor. her iki durumda da aradığınızda kafanız netleşecek. "arar mı" düşüncesiyle beklemek daha kötü bir duygu. her telefon çalışınca heyecanlanıp hayal kırıklığına uğruyorsunuz.

dört senelik emek var ortada, çözülemeyecek sorunlar değilse yazık etmeyin zaten.
  • arma aski  (19.10.15 17:06:47) 
Eskisi gibi hissetmiyorum bu ilişkiyi istemiyorum çözülecek gibi gelmiyor bana. Gerçi ayrıldıktan sonra da görüştük çok sarmaş dolaş olduk hatta tamam düzeldik dediğim bile oldu ama iştedurum bu


  • Atimi  (19.10.15 17:13:14) 
Böyle bir durumda aramana gerek yok zaten, sırf dört senelik ilişki diye ilişkiyi yürütmeye çalışmak da gereksiz.


  • angelus  (19.10.15 17:16:19) 
çözülmeyecek gibiyse aramayın, baştan alışkanlıklarınızdan kopmak zor gelecektir ama sabredin. ayrıl barış gibi bir kısır döngüye girince daha da zor oluyor işler. sorunlar çözülemedikten sonra bu kısır döngü de kırılmıyor zaten.


  • arma aski  (19.10.15 17:17:59 ~ 17:18:46) 
Ben hala seviyorum. Onun da sevdiğini düşünüyorum. En azından ayrıldıktan sonra hemen ağlayıp araması sonra bir daha kesin olarak bitirdik deyip sarmaş dolaş olmamız vs


  • Atimi  (19.10.15 17:18:10) 
daha önce de söyledik ya kardeşçazım :) bırak kalsın böyle, ne zorluyorsun? sevse ayrılmaz senden, napıcan, 15 yaşında tanıştığın insanla ömür boyu birlikte mi olucan? türk filmi mi bu? yapma allasen :)


  • vecihi ile fikret  (19.10.15 17:29:07) 
Hocam son bir yıldır adam akıllı birlikteyiz diyebiliriz. Öncesi takılma sadece.


  • Atimi  (19.10.15 17:32:12) 
Yazi tura atsan ve "arama" secenegi ciksa, parayi tekrar atar miydin ?

Evetse ara
  • EasyTiger  (19.10.15 19:16:25) 
cevabı çok basit. aramak istiyorsan ara. istemiyorsan arama. yani yok o arasın yok ben arayayım vs gerek yok bunlara ya.

aramak istiyorsan demek ki bi parça sevgi de vardır.
istemiyorsan zaten umrunda değildir.
  • whatyougetiswhatyoudid  (20.10.15 14:47:52) 
arama. arar illaki. biraz sabır.


  • mermize  (20.10.15 14:52:07) 
özet geç, neden ayrıldınız?

onun özleyeceği, arayacağı falan, amelelik. çocuk değilsin.

devam etmek istiyorsan ararsın.
  • [silinmiş]  (20.10.15 14:59:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.